Guitar Player Dergisi

Arkadaşlar sanırım artık guitar player veya guitarist tarzı yabancı kaynaklı gitar dergileri Türkiye ye gelmiyor veya benim sorduğum yerlerde yok.Bana İstanbul içinde satan veya eski sayılarını bulunduran yerler nerelerdir söylermisiniz.
 
kitapçıların aylık dergi vs yayın reyonlarında var gördüğüm kadarıyla... ayrıca eski sayılırını da görüyorum kadıkoyde akmarın üst sokağında..
 
al_capone demiş ki:
kitapçıların aylık dergi vs yayın reyonlarında var gördüğüm kadarıyla... ayrıca eski sayılırını da görüyorum kadıkoyde akmarın üst sokağında..

kadıköyde nezih kitabevine her ay geldiğini biliyorum.ancak 1 yada 2 tane oluyor sürekli takip etmek lazım.

al capone nin dediği gibi akmarın üst sokağındaki sahaflarda da 3 4 ayda bir toplu şekilde bulmak mümkün toplu derken 3,4 sayı birden oluyor...
 
Kadıköy Nezih'te oluyo Guitarist ama fiyatı 30 lira falan olduğu için pek uygun değil. Yine Nezih'in oralarda sahaflar var, onlarda bi-iki ay eski sayıları satılıyo, ben arada bi alıyorum 7-8 liraya, zaten güncel olmasının pek bi önemi yok sanırım..
 
Dağıtımını Dünya Yayıncılık yapıyor. İstanbul Beyoğlu ve Bebek'te birer mağazaları var ayrıca Remzi kitabevlerinin çoğunda var. Ben Remzi Akmerkez, Nişantaşı veya Kanyon'da genelde Guitarist, Guitar Player, Guitar Techniques her ay buluyorum. Yakın zamana kadar Guitar World de geliyordu ama sanırım onu kestiler. Ayrıca Metal Hammer, Rock Sound ve Kerrang gibi müzik dergileri de saydığım yerlerde her ay bulunuyor.
 
Geri
Üst