Epiphone Firebird

D

deadstar7

Merhaba. Bir arkadaşımda onunda yakın bir arkadaşından kalmış olan Beyaz renk 1995 yapımı, arkasındaki neck platede Handcrafted in Korea, Epiphone - USA yazılı modifiye edilmemiş hafif çizikleri olan bir Epiphone Firebird var.(Pickguardın ucunda kuş amblemi var, Seri numarasıda şöyle : U506****) Bu gitarı kullanan veya deneyen varmı ? Görüşlerinizi almak istiyorum.Bana 300 liraya vermeyi planlıyor.Kendiside gitar falan çalmıyor öyle evinde yatıyor gitar. Sizce iyi fiyat mı? ve performans olarak manyetik modifiyeleriyle falan pro bir gitar olabilirmi?

Saygılar..


gitar budur.

29080911543952000.jpg


edit: resim temsilidir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Tamam anlaşıldıki fiyatı ucuz fakat nasıl bir gitardır bu? Karakteristiği falan nasıl ?
 
Süper bir gitar arkadaşın dediği gibi hard rock için ya da heavy metal için uygun foo fighters ın solisti kullanıyordu the pretender klibinde görebiliriz:)
 
arkadaşım sanırım buyuk hata yaptın buraya yazmakla :D , baksana acıkartırma baslamıs bende yukseltcem sımdı ama neyse.. en onemlısı sakın arkadasına gosterme bu topıgı yoksa sen alamıcaksın bu gıtarı. 300ytl ye sakın kacırma kullanmazsan bıle al koy kenara :D... cok guzel bıze nıye ole arkadaşlar denk gelmıyor ya.. hayırlı olsun
 
Geri
Üst