Sweeney Todd

beni şoka sokan birşey oldu ve bu tür bir film Denizli'ye geldi.ve tabi ki atladık direk.Tim Burton tarzını,anlatımını sevenler için (ben de dahilim) çok sağlam ve etkiliyici bir filmdi.
sinema salonunda kaç kişi miydik?10 galiba.5i bizim grup :D
diğerleri de Tim Burton'ı sadece Nightmare Before Christmas'dan bilen,duyan gotik tiplerdi.filmi beğenmemişler öyle diyolardı çıkışta.şaşırdım mı?tabi ki hayır
 
İki kardeş tekrar tekrar ve tekrar bir aradalar.. Benim 7. Sanatta tek kelimeyle hayran kaldığım iki kardeş. Neden mi kardeş diyip duruyorum. Çünkü Tim Burton, Johnny Depp'in vazgeçilmesi ve Johnny Depp, Tim Burton'ın vazgeçilmezi.. Onlar yaptıkları sanatta okadar harikalarki, onlar hakkındaki düşüncelerimi şu son cümle ile bitirebilirim: Keşke ben ölene kadar benimle birlikte aynı tarihte yaşasalar..

Filme gelicek olursak, fazla kasmadığı sürece müzikalleri severim.. çok beğendklerim vardır.. HairSpray.. Dancer in the Dark... Ama ama ama taki bugüne kadar... Muhteşem bir senaryo, muhteşem bir oyunculukk, muhteşem bir yönetmenlik, ve karşınızda muhteşem bir müzikal.. Seyrederken inanılmaz keyif aldım, ve şiddetle öneririm..
 
çok heveslenmiştim bu filme gitmek için ama hep bi şekilde engel çıktı nedense :S en kısa zamanda izlemek istiyorum.
 
Johnny Depp'in oynadığııı her filme gidilmeli......Oynadığıı karktrler birbirindn çok farklı ama onu hepsinn içinde görebilrsz ;)
 
filmi johnny depp in diye izledim ama çok da keyif aldım.Normalde müzikal falan sevmem ama bu film ayrı birşeydi.Çokda güzeldi bence herkese tavsiye ederim..
 
Geri
Üst