Sizce Bu İlandaki Ürün (Shure SM57) Orjinal Mi?

Mikrofon konusuna çok hakim değilim, sadece kabaca baktığımda, kutunun ön kısmında (ilk fotoğraf) Legendary Instrument Microphone yazmakta, ancak yan kısmındaki ürün etiketi kısmında (3. fotoğraf) Legendary Vocal Microphone yazmakta. Ben de SM57leri amfi mikrofonlamak için kullananlardan olup vokal ile bir ilişkisi olduğunu anımsamıyorum. Netten kutu açılış videoları incelenebilir veya bu detay bir çıkış noktası sağlayabilir bence.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Evet sm57 enstrüman mikrofonu vokal versiyonu sm58. Dediğiniz gibi kutu açılış videosu izledim bir iki tane 3. fotoğrafta vocal yazan yerde instrument yazıyor. İyi yakalamışsınız.
 
Sm57 mikrofonlar vokal için de kullanılır. Bolca sahtesi olduğu için ben güvenilir, bilinen bir siteden almıştım zamanında. İnternet üzerinde bolca fake/real karşılaştırmaları var. Fakat orijinal ile birebir aynı olan fakeler de yapılıyor. Paraya kıyıp bilinen bir siteden alın bence.
 
aliexpres gibi sitelerde bir zamanlar çatır çutur satılıyordu bunların sahteleri. oralardan toplayıp böyle piyasaya süren çok insan vardı. dikkatli olmak lazım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Ben de güvenemedim zaten. Son zamanlarda mikrofon alsam mı almasam mı düşünürken Yakınlarımda bu ilan denk gelince bir sormak istedim. Dinamik mi condenser mı almalıyım ona bile henüz karar veremedim
 
Bendeki kutu resimdeki gibi vocal değil instrument microphone yazmakta. Mikrofon üzerindeki Shure yazısının yanında da Original sembolü yok yanlış görmediysem.
 

Dosyalar

  • shuresm57.jpg
    shuresm57.jpg
    233.4 KB · Gösterim: 289
  • shuresm57 2.jpg
    shuresm57 2.jpg
    148.3 KB · Gösterim: 213
Geri
Üst