Blackstar İD CORE vs Fender Mustang

Merhaba, aradığım bütçede boss katana 50 bulamadım, aynı zamanda eski bir id core kulanıcısıyım. Amacım bilgisayara direkt girip amatör kayıtlar alabileceğim, çok yönlü ve efektli, uygun bir amfi almak. Blackstar'ı uzun zaman kullandım, efektleri ne kadar tanısam da telecasterim ile istediğim başarılı tonları yakalayamıyorum. Mesela katanadaki gibi od seçenekleri yok. Fender de anladığım kadarıyla bunlar var. Bu durumda blackstar mı yoksa fender mustang mı önerirsiniz ? (Mustang'de v1 v2 vs gibi modellerini bilmiyorum. Ona göre yorum yaparsanız sevinirim.)
 
Tek amacınız bilgisayarla kaliteli kayıt almaksa ses kartı alın, kafanız rahat olsun. Scarlett mk3'ler de yeni çıktı hem. Farklı farklı amp simler indirirsiniz, milyar tane seçeneğiniz de olur.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Tek amacınız bilgisayarla kaliteli kayıt almaksa ses kartı alın, kafanız rahat olsun. Scarlett mk3'ler de yeni çıktı hem.
Monitör kulaklık vs uğraşmak istemiyorum. Sadece evde amatör kayıtlar almak istiyorum. Blackstarda modülasyon efektleri var. Od pedalları ve alternatifleri yok o yüzden en yakın bildiğim mustang aklıma geldi.
 
Monitör kulaklık vs uğraşmak istemiyorum. Sadece evde amatör kayıtlar almak istiyorum.
Mix-mastering yapmayacaksanız o kadar gerek yok zaten. Basit bir telefon kulaklığının ucuna 3.5mm to 6.35mm adaptörden alacaksınız ve ses kartına takacaksınız. Ses kalitesinin 2x3" hoparlörlerden kötü olacağını sanmıyorum.
Blackstarda modülasyon efektleri var. Od pedalları ve alternatifleri yok o yüzden en yakın bildiğim mustang aklıma geldi.
Mustang'lerin tonu çok kötüydü en son. Değiştirdilerse bilemiyorum tabii. Yine de clean tonlar aranıyorsa Blackstar'dan çok tatmin edecektir zira Blackstar'ın clean tonları rezalet küçük amfilerde.
 
Geri
Üst