Murat Kazak (Enstrumantal Gitar Müziği/Rock/Fusion)

l_0e51ed7d144ce2652dda8af5212521b5.jpg


Murat Kazak Kimdir?

17.10.1984 Istanbul dogumlu. Anadolu Universitesi I.I.B.F Isletme bolümü mezunu. 1999 yilinda basladigi müzik yasamina, profesyonel anlamda çalismalarla devam etmektedir.

Ileri derecede armoni bilgisi üzerine yogunlasarak egitim aldi. Pek çok rock ve metal grubunda yer aldi. 100’ün üzerinde konser ve organizasyonda gitarist ve vokalist olarak sahne aldi. Eskisehir Rock Toplulugunun çikardigi "Rock Eskisehir Project Vol1" ve "Rock Eskisehir Project Vol2" albümünde Aysegül Inci ve Sifirin Altinda gruplariyla kaydettigi sarkilarla yer aldi. Caz ve fusion üzerine de yogunlasti.

2004 yilindan bu yana Aysegül Inci ile çalisiyor. Aysegül Inci ile birlikte 8 sarkilik demo çalismasinda gitarist olarak yer aldi. Güzel derecelerle sonuçlanan bir çok müzik yarismasinda, Aysegül’e gitariyla ve yaptigi düzenlemelerle eslik etti.

2006 yilinda Bogaziçi Universitesi tarafindan düzenlenen Battle of the Bands VIII Müzik Yarismasi’nda Dordüncülük ödülünde, 2007 yilinda Yeditepe Universitesi'nin düzenledigi Pure Challange Yumusic Cover Yarismasi’nda Uçüncülük ödülünde, 2007 yilinda Rock’n Dark Express Universiteliler Rock Müzik yarismasi Eskisehir Bolge Birinciligi derecelerinde; yaptigi düzenlemeler ve gitariyla Aysegül Inci’ye eslik etti.

Subat 2008'de kendi enstrumantal bestelerinden olusan 3 parçalik bir demo kaydedildi.Tüm kayitlar, mix ve mastering icin Volkan Icin'e ve inanilmaz desteginden dolayi Aysegül Inci'ye sonsuz tesekkürler...

Su anda profesyonel müzik çalismalarina Aysegül Inci ile devam etmektedir.

Gitar üzerine bestelerini bir albümde toplamak icin calismalarini surduruyor.

Besteleri http://www.myspace.com/muratkazak adresinden dinleyebilirsiniz...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Güzel çalışmalar ama kayıtlar biraz daha iyi olabilirdi sanırım.
Bazı sesler patlıyor gibi geldi bana.
Başarılar

Belki kullandığın ses sistemiyle de alakası olabilir...Zira parçaların hepsi mastering aşamasından geçti ve patlamamasına çok dikkat edildi. Yorumun için teşekkürler sana da çalışmalarında başarılar... :)
 
Haklı olabilirsin.
Bu arada Myspace konulan şarkıların kalitesini ayarlarken ortaya pek de iyi bir sonuç çıkmıyor.
Daha temiz bir şekilde dinlenilmesini istersen başka bir yerlere de yüklemeni tavsiye ederim.
Kolay gelsin
MG
 
tek söz söylemek gerekirse... bu ülkede gitar müziği yapanlar arasında en çok senin şarkılarından etkilendim. hissettiğini belki de iyi aldım:)
başarılar dostum!!!
 
abi süper çalmışın helal olsun en önemlisi kendi stilin var hafif steve vai etkisi sezdim ama okadarda olur valla su ana kadar dinlediğim eniyi türk gitarist sensin bence helal olsun
 
çalışmalarını çok beğendim. sololarında kendini belli eden bir duygusallık mevcut, bu da samimiyet demek, gerisi beni pek alakadar etmiyor. başarılarının devamını dilerim. ayrıca bir şey yazacağım, sen jasun tipton'un "seduction" albümünü dinledin mi? eğer dinlemediysen barış'tan (gitardaki sarmaşık) bulabilirsin. mutlaka ama mutlaka dinlemeye çalış, ısrar ediyorum, teşekkürler. ;)
 
enchant Tarih: Cum 12.09.2008 4:24 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

çalışmalarını çok beğendim. sololarında kendini belli eden bir duygusallık mevcut, bu da samimiyet demek, gerisi beni pek alakadar etmiyor. başarılarının devamını dilerim. ayrıca bir şey yazacağım, sen jasun tipton'un "seduction" albümünü dinledin mi? eğer dinlemediysen barış'tan (gitardaki sarmaşık) bulabilirsin. mutlaka ama mutlaka dinlemeye çalış, ısrar ediyorum, teşekkürler.

Merhaba, çalışmalarımı beğendiğine sevindim, yorumun için teşekkürler.Dediğin albümü merak ettim dinleyeceğim tabii ki asıl ben teşekkür ederim...
 
Geri
Üst