NAMM 2020: Steve Vai Joe Satriani Nita Strauss Paul Gilbert Polyphia

Dave Weiner. Yıllardır Steve Vai ekibinde çalan kişi.

O değil de harbiden yandan çalan genç nesil çekilişle sahneye çıkmış gibi. Heyecan yapmışlar herhalde efsanelerle aynı ortamda olunca.
 
Polyphia kendi konserlerindede çalamıyor ki zaten özellikle kırmızı ibanez signaturesi olan arkadaş herzaman berbat.Tim yani sağdaki elemansa daha iyi ona göre
Polyphianın bassisti çok iyidir bu arada.
 
İbanezin güç gösterisinde, yaşayan efsanelerle aynı anda sahneye çıkıp çalmak çok da kolay olmasa gerek... Gençler ve yetenekleriyle gelecekte iyi işler çıkarabilme pontasiyeline sahip olduklarını kanıtlamışlar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
:D

Hadi yaş/tecrübe konusuna falan elbette katılıyorumda polyphiadakiler dünkü çocuk değil arkadaşalar. 10 yıllık grup sonuçta, ilk kliplerini 6 yıl önce yayınlamışlar o dönemden beri muhtemelen sponsorluk falan alıyorlardır...hala heyecanlanıp kilitlenmesinler bir zahmet, Vai Zappa'yla çalışmaya başladığında onlardan 10 yaş gençti :)

Doğaçlama dedim ilk mesajda çünkü görünen teknikle beraber bunlarda yürümemiş. İnternet odaklı prodüksiyon çağında düşününce yeni kuşağın öncelikleri arasında doğaçlama çok aşağılara inmiş (ABD için konuşuyorum, bizde doğaçlama kültürü kıyasla hep çok zayıftı). Yadırgadığımdan değil, sadece bir gözlem.
 
Geri
Üst