Detonator ( Thrash Metal ) - Samsun

Detonator

Daha önce Monogrom adıyla 01.01.2008 de kurup ve ilerlemeye çalıştığımız grupta yapılan repertuar ve çeşitli eleman değişikliği nedeniyle isim değişikliğine gidilmiştir.

Detonator ; Anıl Özkaya (vokal) , Taner Şah (gitar) , Volkan Demiratar (gitar) , Bilal Özata (davul) , Onur Karslıoğlu (bas) oluşmaktadır.Bu zamana kadar 2si Samsun , 1i Trabzon'da olmak üzere 3 konser vermiştir.Tarz olarak Thrash Metal olarak devam etmekte olup , beste çalışmalarıyla ilgilenmektedirler..


Ve ayrıca http://www.myspace.com/detonatortr sitesinden de performans vidyo ve resimlerine , hazırlamakta olduğumuz kayıtlara ve konser bilgilerine ulaşabilirsiniz. Saygılar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Judas Priest - Painkiller (Death Ver.) cover'ı myspace adresimize eklenmiştir. Teknik aksaklıklardan dolayı duyma problemi çektiğimiz bu performansta elimizden geleni yapmaya çalıştık. En kısa zamanda cover ve bestelerimizin kayıtlarını sayfamıza koyarak sizleri bizler hakkında daha çok bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Saygılar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Detonator, 19 Mayıs Pazartesi günü X-RAY fest 2 / Yolcu bar'da sahne alacaktır.Diğer gruplara başarılar , gelenlere de iyi eğlenceler diler.

xray3gh8.jpg
 
Geri
Üst