Martensmith (eX-Impulse)

M

Martensmith

l_1bbddacb24461a04ebe24de1363c61b4.jpg


2005 yilinda gitaristleri Özer Lokmaci(gitar&vokal) ve Tufan Özasir(lead gitar) tarafindan Ankara’da temelleri atılan grup uzun süren davulcu ve bassçi arayislarindan sonra, Atakan Gündogdu(davul) ve Erman Erkilinç'la (bass gitar) kadrosunu tamamladı.

2006 yilinda konserlere çikmaya baslayan grup 2007 yilinin Mart ayinda ilk demo çalismasi Trident of Life'i piyasaya çıkardi.Demo çalismasinin ardindan Konya, Ankara, İstanbul, Kayseri gibi birçok sehirde önemli organizasyonlarda sahne aldi. Yer aldiklari konserlerde demolarindaki bestelerin yani sira çesitli cover parçalara da yer verdiler.

Grup, kurulduktan sonraki iki yil boyunca “Impulse” ismini kullandi ve çesitli telif hakki problemlerinden dolayı 2008 yili ile birlikte ismini “Martensmith” olarak degistirdi. Su anda grup yeni sarkilar ve çesitli projeler üzerinde çalismaya devam etmektedir.



Grupla iletisim kurmak, compilation, röportaj organizasyon v.s. teklifinde bulunmak için:
[email protected] , [email protected]
adreslerine e-mail atabilir ya da grubun internette hizmet veren:
www.martensmith.com
ya da
www.myspace.com/martensmith
adreslerinin herhangi birinden mesaj yollayabilirsiniz..
 
Aldin Faded Cipsin'i,
ne selam ne sabah.. :evil: snob mitalci

saka bir kenara,
en yakin zamanda gorusmek dilegi ile
kolay gelsin krallar! :deli
 
MARTESMITH , 8 Mart Cumartesi günü Balıkesir'de sahne alacaktır.Organizasyonu Balıkesir Üniv. Rock Topluluğu yapmaktadır.Oralarda olan herkesi bekleriz!!!
 
elinize yüreğinize sağlık arkadaşlar çok güzel bir akşamdı gerçekden...

bu arada Harvester of Sorrow şarkısında videoya kayıt yapan arkadaşımız resmen klip gibi yapmış :D çok güzel gerçekden :D

neyse umarım çok daha büyük çok daha iyi organizasyonalrda görüşürüz başarılar :D
 
Teşekkür ederiz,bizim için de çok özel bir akşam oldu.Çok iyi bir iletişim içerisinde olduk seyirciyle.Gelen herkese teşekkür ederiz.Video'ları bize ulaştırabilirseniz çok memnun oluruz.Sevgiler...
MARTENSMITH
 
Beyler sizleri balıkesire tekrar bekleriz herşeye rağmen müthiştiniz (sanırsam sizden çok arkdaşımla ben yoruldum:p:p) Neyse balıkesire tekrar bekleriz mümkünse nef'e değil:D:D Elinize Ağzınıza sağlık

Balıkesirden saygılar sevgiler.
 
haskankaaan demiş ki:
Beyler sizleri balıkesire tekrar bekleriz herşeye rağmen müthiştiniz (sanırsam sizden çok arkdaşımla ben yoruldum:p:p) Neyse balıkesire tekrar bekleriz mümkünse nef'e değil:D:D Elinize Ağzınıza sağlık

Balıkesirden saygılar sevgiler.

Biz de tekrar gelmeyi çok istiyoruz,seyirci harikaydı.Biz inanılmaz keyif aldık çok mutlu olduk.Tekrar'dan görüşmek dileğiyle..
MARTENSMITH...
 
2 yıllık beraberliğin,birçok güzel konserin ve çok güzel bir dostluğun ardından Lead gitar konusunda eksiğimizi kapatmış olan kardeşimiz Tufan Özaşır özel nedenlerden dolayı MARTENSMITH grubundan ayrılmıştır. Yerine ise, uzun süredir tanıdğımız,çok sevdiğimiz başka bir kardeşimiz Uğur Sağlam gelmiştir.MARTENSMITH olarak beste çalışmalarımız devam etmektedir.Konser tarihlerini ise yakında açıklayacağız.Hadi hepimize hayırlı olsun.

MARTENSMITH...
 
Güçlendirdiğiniz kadroyla başarılar diliyorum.Eminim ki Uğur görevini en iyi şekilde yerine getirecek ve yine çaldıklarıyla ağzımı açık bırakacaktır.Konserlerde görüşmek üzere..
 
Geri
Üst