Elektro Gitar Çalmaya Yeni Başlayacağım Birkaç Konuda Fikir Danışmam Lazım.

Öncelikle set denen şey genelde mağazaların ellerindekileri satma kaygısıyla oluşturdukları seçenekler oluyor.
Kendi deneyimlerimden sana verebileceğim en garanti tavsiye shecter bir gitar ve blackstar amfi kullanman.
Amfi olarak id:core 10 çok güzel bir amfidir, gitar olarak schecterlar da çoğu arkadaşımızın dediği gibi çok kaliteli gitarlardır, sgr C1 modelini şiddetle öneririm.
 
Yukarida alintiladiginiz cumle sahsi bir gorusu belirtiyor ama bundan sizin yaptiginiz gibi ibanezden baska virtuoz gitari, satrianiden baska virtuoz yok anlami cikarilamaz.
Direkt söylenen bir cümleden nasıl direkt bir anlam çıkarılamaz? Cümle, şahsi görüş olarak değil; bilimsel bir gerçek gibi ifade edilmiş.
Bir de bu kadar sinirli olmaya gerek var mi?
Olduğunu düşünüyorum. Yalan yanlış bilgilerle doluyor insanların kafası. Tehlikeli bir şey.
 
Ben de elektro gitara attığın ilk linkteki ibanez setiyle başlamıştım.Amfi cidden rezalet ama gitarın klavyesi çok rahat.Amfiyi de bir veya birkaç pedal takviyesiyle seni götürecek seviyeye getirebilirsin(ben öyle yapmıştım).Hala o gitarı elime aldığım zaman bırakamadığım oluyor eğer yanına bir de dist pedalı da alırım diyorsan ben başlangıç için öneririm o seti.
 
Ibanez,Fender ve Schecter 3ünü de elime aldım, Ibanez nedense her modelde çalması rahat, kalite veye dayanıklılık üst modellerde artıyor. İlk gitarım schecter sgr solo 6 oyüzden Schecter ismini duyunca tuhaf oluyorum o gitarı aldığımda gerçek anlamda 0'dım. Çeşitli müzik mağazalarında Ibanez harici gitarları da elime aldım bi tanesi strat tıpkı fender gibi, o gitarlardaki sorun gitaristi klayvede koşturacak akışkanlık ve konfor yok.
 
Geri
Üst