Uludağ Üniversitesi BaharŞenlikleri

Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri ve Müzik Topluluğu Geleneksel Müzik Festivali için yapılacak olan seçmelere, tüm müzik tarzlaından gruplar ve amatör müzisyenler katılabilirler. Her yıl şenlik ve festival ile yaklaşık 50.000 kişiye ulaşan kitlesiyle Uludağ Üniversitesi bu yıl erkene çekilen seçmeleriyle her tarzdan müzisynelrin katılımını beklemektedir.
katılmak isteyen grupların ve müzisyenlerin
tarzları, özgeçmişleri, demoları ve iletişim bilgilerini içeren maillerini 23 mart 2008 tarihine kadar [email protected] adresine ulaştırmaları gerekmektedir.
farklı ve güzel bir deneyim yaşamak isteyen tüm arkadaşların katılımını bekleriz.
 
verilen mail adresinden ziyade daha resmi bir muhattap bekler gruplar-kişiler, böylece daha ciddiye alınır organizasyon.. bakınız: odtü mt
 
şenliğin tarihi 6-9 mayıstır. arkadaşlar aklınızda olan herhangi bi sorun varsa bana özel mesaj atabilirler. uludağ üniversitesi müzik topluluğu olarak sizlere daha ayrıntılı ve doğru bilgiler verebiliriz. ilginiz için teşekkürler. umarım beraber çalışma fırsatı yakalarız. :D
 
Şehirdışından gelecek gruplar için neler karşılanıyor ?
Yol parası mı veriliyor yoksa araba mı ayarlanıyor ?
Konaklancaksa nerde ve nasıl ?

Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
 
arkadaşlar şehirdışından gelecek grupların yol masrafları sponsor şirket tarafından karşılanmaktadır. aynı şekilde şehirdışı grupları için zaten temel teknik ekipmanlar bulunmakla beraber ekstra bir şey istenirse ,ki zaten biz sahne alacağınız takdirde sizlerden rider isteyeceğiz, elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışacağız. konaklama maalesef mümkün değil. konaklamak isteyen gruplar kendi konaklama işlerini kendileri ayarlamak durumundalar.
 
bn şöle bi duyum aldım, öğrenciler dışında izlemeye gidilmicek bu ne kadar doğru bilgi verirsen sevinirim cansu, şimdiden sağol
 
2009 yılı şenlikleri için başvurular başlamıştır.

Sahne almak isteyen gruplar,

- Grup adı
- Müzik tarzı
- Şehir
- İletişim bilgileri
- Grubun geçmişi
- En az 1 adet demo kayıt bulunan maili umtkonser09@gmail adresine yollayabilirler.
* Bursalı grupların demo göndermesi zorunlu değildir. Bu gruplar belirlenecek tarihlerde, anlaşmalı stüdyoda 5 kişilik jüri tarafından değerlendirilecektir.

9 Mart olarak belirlenen son başvuru tarihi 19 Mart'a uzatılmıştır.

linkte organizasyon afişi vardır.

http://umt.uludag.edu.tr/ali/grup_secim_kucuk.jpg

Her yıl olduğu gibi bu sene de Uludağ Üniversitesi Şenliklerinin Konser Komitesini oluşturan Müzik Topluluğu(UMT)'na

http://umt.uludag.edu.tr
www.myspace.com/umtofficial
adresleri ile "UMT" ve "Uludağ Üniversitesi Müzik Topluluğu(UMT) Festivali" adlı facebook gruplarından ulaşabilirsiniz.
 
mail adreslerinin yenilenmesine ilşkin olarak.

slowmotion'ın verdiği bilgiler %100 doğrudur. bu haber geçtiğimiz yıl eklenmişti. bu yüzden başta yazan mail adresi geçen yıla aittir. [email protected] a mail atmanız başvurunuzu geçerli kılmaz. doğru mail adresi [email protected]' dur. bunun dışında sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.
 
Festivalin resmi internet sitesinde "U.Ü Bahar Şenliğinde sahne alacak gruplar 04 Nisan 2009 tarihinde açıklanacaktır." ibaresi bulunurken, EVA Band adlı grup facebook üzerinden 21 Nisan 2009'da yani festivalin ilk günü sahne alacağını belirten bir etkinlik açmıştır. Resmi site üzerinden belli bir tarihte açıklanacağına dair bir ibare bulunurken, bir grubun bu etkinlikte çalacağını, açıklanma tarihinden önce öğrenmesi, organizasyon komitesinin her gruba eşit mesafede olduğu imajını sarsarak, katılımcı her gruba adil davranmadığını göstermektedir.

Lütfen yanlışım varsa düzeltin, Eva Band Uludağ Üniversitesi Müzik Festivalinin ilk günü sahne alacaktır. Bunu çalacak grupların duyurulacağı tarihten önce yapmış ve bundan ne katılımcı taraf ne de organizatör taraf rahatsızlık duymamıştır. Bu durumdan kaynaklanan üzüntümü ve tepkimi belirtmek isterim. Komite üyelerinin bu gibi konularda daha dikkatli davranmalarını dilerim.

İyi çalışmalar.
 
Yeterince bilginiz olmadan ve okumadan yorum yapıyorsunuz.

U.Ü. Müzik Topluluğu 5. Müzik Festivali ve U.Ü. Bahar Şenlikleri birbirinden bağımsız organizasyonlardır.

The Eva Band U.Ü. Müzik Topluluğu 5. Müzik Festivali'nde sahne alacaktır! Bu etkinlik yalnızca Müzik Topluluğuna ait bir organizasyondur. Sahne alacak gruplar Müzik Topluluğu tarafından davet edilmiştir ve programı bellidir. Tarihi 21-24 Nisan'dır.

4 Nisan'da sahne alacak grupların açıklanacağı organizasyon ise U.Ü. 2009 Bahar Şenlikleri'dir. Başvurular 19 Mart tarihinde sonlanmıştır ve grupların değerlendirilmesine bugün başlanmıştır.
Resmi olarak belirtildiği gibi sahne alacak gruplar 4 Nisan'da açıklanacaktır.
En önemli kısmı ise The Eva Band'in bu organizasyonla alakası yoktur!
Bu organizasyonun tarihleri ise 12-15 Mayıs'tır.

Lütfen iyice araştırdıktan sonra eleştirinizi yapınız.
 
uludag....

Aynen katılıorum.. Uludağ Üniversitesinde 5. Düzenlenen Uludag Müzik festivali Şenliklerden bagımısız bır organızasyondur. Senlıklerde basvuru ıle grup secılırken festıvale basvuru olmadan jurı tarafından belırlenerek grup secılır.. Yanı festıvale gruplar davet edılır....
 
sahne almaya hak kazanan fakat ulaşamadığımız bazı sanatçılardan dolayı açıklanma tarihi biraz gecikti.
yarın(08.04.2009) son onay ve değerlendirme yapılıp gruplar en kısa zamanda açıklanacaktır.

gecikmeden dolayı özür dileriz.
 
Geri
Üst