hangi cihazlar 110 dan 220 volta adaptörle kullanılamaz

boxymusic den almayı düşündüğüm aletleri sanırım music123 den alacağım çünki adamlar 2. alışverişim olmasına rağmen benden kredi kartımın fotokopisini fax la istiyor.Ben de hsbc nin sanal kartını kullanıyorum.
Neyse amerikadan alaca ğım cihazlar 110 voltla çalışıyor.Bunlara elektrikçilerden alacağım 110-220 volt ac adapterlerle Alesis powertrip power conditioner e gireceğim böylece 220 volt ta çalıştıracağım.Bu fikri Atalay bey den aldım.Fakat bunu yapamayacağım bir cihaz türü var mı
bilmiyprum.Yani tekrar ocağınıza düştüm :D

Liste
Alesis power conditioner
Line 6 bass pod xt pro
m-audio tampa
m-audio digipatch
 
Uygun transformatorle her turlu cihazi kullanabilirsin. Yalniz kaliteli bir transformator bulmaya calis, benim bir arkadasim ABD'den getirdigi bir ampliyi kalitesiz bir transformator yuzunden yakmisti.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
peki bu transformatör crt monitorler gibi gitar manyetiklerini etkilemez mi?
Çünki ben crt monitorumu satıyorum tft almak için.Transformatorlerin radyasyon yarattığını duymuştum
 
Boxymusic de kendi hesabını oluşturuken ülken de şebeke kaç volt diye ibare görmüştüm.. Yani sen Elektronik bir ürün aldığın zaman sana seçtigin volt değerine uygun ürün geliyor..
Ama Music123 böyle bir bölüm yok onların genelde USA ve Kanadaya satış yaptıkları için böyle bir şeye ihtiyaç duymamış olmalılar. Ben müşteri hizmetlerine bu konuyla ilgili bir mail yazdım. Yani özellikle dogu avrupa ülkeleri 220 Volt kullanıyor gönderilen ülkelere göre Şebeke Gerilimlerini seçerek göndermenizi rica ediyorum diye.. Adamlar bu konu ile alt yapı çalışmaları olduklarını kısa zamanda o tür işlerde yapacaklarını söylemişlerdi vallaha bu olay benim aklıma çok daha önce geldi ve istekde bulundum özetle..
Sevgili Davulzade Line6 nin ürünlerinde sadece POD II kullandım onun dışındakileri bilmiyorum fakat Rocktron, Behringer, TC Electronic gibi ürünler de yani adaptör kullanmayan yani Transformatörleri içinde olan cihazlardan bahsediyorum AC girişinin yanınmda bir swich var 110/220 istediğine ayarlayabiliyorsun...Bendeki Rockron da aynı özelliği taşıyor..
 
Geri
Üst