Humbucker manyetik ses gelmeme sorunu

Arkadaşlar merhaba. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın. 3 gün önce gittigidiyor üzerinden sıfır bir squier hss bullet strat aldım. Elimde bir amfi olmadığı için irig denen ufak gitar adaptörüne bağladım ve denedim. humbucker köprü manyetiğinden çok az telleri mute yaparmış gibi bir ses geliyor. Diğer manyetiklerde sorun yokken humbucker manyetiğine geçince anında ses kesiliyor. İrig bozuk olabilir diye gitarı çıkartıp direkt aux üzerinden ses sistemine bağladım. yine single manyetikler çalışırken humbuckerdan ses gelmiyor. Hiç anlayamadım. Bir fikri olan var mıdır acaba?
 
Bir amfiyle deneyin. Sorun devam ediyorsa ve iade sansiniz varsa iade edin bence de. Kolay çözülebilecek bir sorun bile olsa sıfır gitarda iade şansınız varsa niye uğraşasınız. İade olmuyorsa once manyetik yüksekliğini değiştirmeyi deneyin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Farklı amfilerde denediğimde sorun olmadı. Sanırım hss diziliminden kaynaklı her ses sisteminde humbucker düzgün çalışmıyor. Yardımcı olanlara teşekkürler.
 
Geri
Üst