Solo müzik Ankara nın fiyat politikası

Merhaba arkadaşlar;
Kendime, arkadaşlarıma, tanıdıklara gitar parçası lazım olunca ürün kodu veya adıyla ürün bulunabilen bir site olarak karşımıza sürekli solo müzik Ankara çıkıyor. Fakat öyle fiyatlar yazıyor ki “yok artık” diyor insan. Pickguard vidası, manyetik çerçevesi, vidası, floyd rose kilit alyan yeri vs aklıma gelmiycek çok şey baktık ama iki tane minnacık vidanın bile tutarı absürt yazıyor. Gitarla rengi tutsun diye insan istiyor sonra sinirlenip nalburdan 10 liraya poşetle vida alıyor.
Sizin de konu ile ilgili düşüncelerinizi almak isterim. Hobi olarak görünen herşeyde olduğu gibi bu durumda da yedek parça aksesuar konusunda acımasız fiyat politikası var.
 
Selam Solomusic dediğiniz kurumda ürünlerini Çin'den alıyor sonuçta.Dolarla alışveriş yapıyorlar dolar kuru üzerinden satıyorlar. Bide bir nesne kalıplaşmış bir metaya dönüşmüşse eğer (Fender Pickguard 11 li vidası vb.) fiyatlarıda ona göre koyup satıyorlar. Sonuçta aynı ölçülere yakın herhangi bir nalburdan 1 tl ye de alabilirsin.
 
Sadece aliexpress ile karsilastirip pahaliya satiyor demek yeterli degil bence.Sizin aliexpressten aldiginiz urunu kucuk firmalar duzinelerce aliyor ve aylarca yillarca satmaya calisiyorlar bir de ustune kira+vergi+gumruk+sgk+stok+margin vs... hesaba katmak lazim. Bence fiyatlari cok abartili degil solomusic'in belki de benim ihtiyacim olan urunler cok pahali degildir ama ac gozlu bir insan degildir sahibi onu biliyorum.
 
Geri
Üst