Gitar Çantası Yaptırmak

Merhaba arkadaşlar

Yakın zamanda taşınabilir boyutlarda bir elektro gitar aldım. Beraberinde verdikleri çanta gitarın boyutunu çok büyütüyor ve taşınabilirliğini azaltıyor. Tam uymasada aliexpressten başka bir kılıf aldım tam kapanmıyor ama idare edecek durumda, ancak koruması pek kaliteli değil. O yüzden tam gitarın boyutlarına göre iyi korumalı bir çanta-gigbag veya hard case yaptırma imkanı var mı diye araştırıyorum. Bildiğiniz bu şekilde gitar çantası yapan yerler var mıdır?
 
Bir dönem araştırdığımda Kadıköy'de özel siparişle enstrüman çantaları yapan bir yer bulmuştum. Şimdi tekrar baktım fakat bulamadım. Anlamadığım nokta şu: Tekstil sektöründe bu kadar ilerlemiş bir ülkeyken neden enstrüman çantalarında halen dışarı bağımlıyız? Şu an orta seviye ithal gigbag'lere müzik mağazalarında 400 500 lira ödüyoruz. Yerli seri üretimimiz olsa bu fiyatlara çok daha kaliteli ürünler alabileceğimizi düşünüyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Evet engür müzik iyi görünüyor ama bi arayıp sormak lazım bir tane için üretim yapıyorlar mı. Genelde firmalara toptan yapıyor bu tür yerler ama özel olarakta yaparlar belki.
 
Geri
Üst