İzmir Aliağa'da elektro gitar hocası

Biliyorum çok lokal oldu ama belki burayı bir okuyan falan olur.

Esas ihtisas alanı elektro gitar olan bir hoca arıyorum çünkü bir türlü gitarda ilerleyemiyorum.

Senelerdir çalıyorum ama gitara klasik gitar ve fingerstyle başlamanın acısını çekiyorum. Bu yüzden penayı doğru düzgün kullanamıyorum bir türlü, daha tel atlayamıyorum doğru düzgün. pena ile arpej atamıyorum, sololarda hata üstüne hata yapıp kriz geçiriyorum, hızlanamadım, tuşe muşe yok ve en acısı da youtube da gitar çalan sağdan soldan insanlar hatta 8-10 yaşında çocuklar görüyorum fena halde moralim bozuluyor.

Bir dolu metod kitabı aldım hocaları izliyorum falan ama hem sıkıntıdan patlıyorum hem de hangi alıştırmayı ne zamana kadar yapacağımı bilmiyorum çalışıyorum çalışıyorum hiçbir fark göremiyorum dolayısıyla da kendimi kısa süre sonra şarkı öğrenmeye çalışırken buluyorum.

Gitar çalmayı öğrenirken geçirilen aşamaları unutmamış iyi bir elektro gitar hocası arıyorum. İllaki aliağada olmasına da gerek yok. Menemen karşıyaka, Çiğli falan da olabilir.

Bir umut bekliyorum...
 
Son düzenleme:
Karşıyakada Gökhan pislickedi ye ulaş bence izmirde alabileceğin en iyi gitar eğitimini alırsın inanılmaz bir müzisyen ayrıca ders ücreti piyasaya göre uygun kesinlikle instagramdan falan ulaşmanı bi görüşmeni öneririm
 
Geri
Üst