yamaha aes720 bu gitar ne kadar eder arkadaşlar

Yazım Kuralları İhlali
@Maj75
Noldu gardaş, sıkıp sıkıp duruyordun? Adresini öğrendim, kötü şeyler olacak falan... Son iki mesajını da editlemişsin. Noldu, yemedi mi?
bilader bu konu benim için kapandı benim meselem burda biter gitarın fiyatı belli yukarda yazmışsın 10 liraysa alıcam diye kapak sesi burdan duyuldu git az ötede ağla her şey kanıtlandı benim için anlamı kalmadı bu konunun ben gitarımı satmak için kanıtladım 3 aydır seni eğlendirmiş olsakta bu saaten sonra sana klavye başından o zevk yok bir tane daha mesaj atmayacağım bu konuya gitarıda 6500 den koyucam umrumda değil satılmasın ben seviyorumm gitarı
 
Tamam hadi ayrı kişiler olun da, ne çok boş yaptınız yahu? Bana AES620'nin 500 dolara satılıp AES720'nin (sıfırı 9-10 bin lliraymış) 1400 dolara satılmasının arkasındaki mantığı açıklayın, ikinizin gitarlarını da ben alacağım.

Ya kardeşim benim seninle bir sorunum yok bak..Ben arkadaşa sahibinden üzerinden gitarın fiyatını öğrenmek amacıyla sordum çünkü bu forumda gitar 1250tl gibi yorumlar var?üstüne bide destek çıkıyorsunuz şunu yazan adama. Ben daha gitarı satışa koymadım ayrıca. Gitarın güncel fiyatı şuan belli olduğuna göre tartışmaya gerek yok. Adam fiyat sormak için yazmış foruma etmediğiniz laf kalmadı eee şimdi noldu fiyat belli? yani ben bile bu kadar olacağını beklemiyordum ama gerçekleri değiştiriyor mu ? hayır..
 
Adamları günde kaç kere arayıp kafalarını ütülediysen, onlar da kurtulmak için yaklaşık 10 senedir sıfırı üretilmeyen gitarın fiyatında saçmalamışlar. Aes620 3800 lira, Aes720 8500 lira. Fiyata bakıp kendini tatmin edebilirsin ama 50 IQ ve üzeri herkes şuna 1250 dolar vereceğine çelik fretli, compound radius klavyeli, sapında grafit çubuklar olan, sustainiac sistemi olan, kendi üretimi sıradan bir tom köprü yerine daha pahalı FR1500 köprüsü olan bir gitarı alabilir. Sen de 6500 lira ilana koyup kendini tatmin etmeye çalış. Hadi koçum, kolay gelsin.
 
Geri
Üst