Grup kğuracağm

Asım, heyecanlı bir kardeşimizsin sanırım. Öncelikle forumda başlık açarken dikkat etmen gereken belli hususlar var. Başlığın anlaşılabilirliği, başlığın açıldığı kategori ve içerikte kendini temiz ve net bir şekilde, düzgün bir türkçe ile ifade etmen. Bunları yaparsan birçok konuda ufkunu fazlasıyla genişletecek onlarca insan bulunuyor burada.

Ayrıca hesabını inceledim, akranların bambaşka yaşam şekilleri kovalarken senin buralarda olman çok güzel. Ancak bir grup kurma çabasına girmeden önce, gerek buradaki insanlarla konuşup gerek YouTube üzerindeki binlerce kaynaktan faydalanarak, belki gitarı tutuşundan başlayacak kadar temelden, disiplinli bir şekilde çalışmanı öneririm. Eğer şu an sahip olduğun istekle 2 boyunca çabalarsan bu süre sonunda arayan değil aranan insan konumuna gelmen çok olağandır.

Naçizane önerimdir, insanlar seni her zaman eleştirecek, öyle anlarda *Sen git caddelerde rüzgar çal* şeklinde posta koymak yerine *Neleri yanlış buldunuz* şeklide sormak, araştırmak, öğrenmeye çalışmak, kendini geliştirmek seni daha ileriye taşıyacaktır, tevazu ve soğukkanlılığı elden bırakma.
 
Geri
Üst