Two and a half Men

İzlediğim en iyi komedi dizisi başrolde müfreze filminden tanıdığımız Charlie Sheen var kesinlikle bağımlılık yapan bir dizi başka izleyenler de varsa burdan konuşabiliriz
 
cnbc-e de takip ettiğim 2-3 diziden biri (eskiden according to jim vardı ne güzeldi).gerçekten sağlam bir dizi yapıyolar.Akıllıca yazılıyor senaryolar.Çarli'nin yaşam tarzı da süper ya.En çok da içinde çarli,alan ve annelerinin bulunduğu bu 3'lünün sahneleri baya komedi oluyor.
 
Bence dizideki herkes rolünü gayet iyi kotarıyor. Jake süper, Charlie Sheen'in kardeşi rolündeki Jon Cryer hakkında tiyatrodan gelme çok önemli bir oyuncu diye okumuştum cnbc-e dergide, ki zaten dizideki performansından belli. Berta'nın bölümlerinde ayrı yarılmaca.. Evelyn, Rose vs. hepsini başarılı buluyorum ben şahsen. Hatta Charlie Sheen'i çok sevmeme rağmen, aralarındaki en kötü oyuncu o bile olabilir. :LOL:
 
tam olarak hangi günler,hangi saate çıktığını bilmiyorum ama denk geldikçe izliyorum.ev arkadaşlarım önce trip yapıyor ama birazını izledikten sonra onlar da bayılıyor.bu arada,ilk defa charli elindeki kızı enrique iglesias'a kaptırmıştı.harika bir bölümdü.
 
toolga demiş ki:
dizi sırf jake icin bile izlenir

kesinlikle. çocuktaki aptallık insanı kendine hayran bırakıcak türden. :D

bi bölümde kimin nesi olduğunu bilmediğim jake'in yaşında bi kız vardı. kız jake'e rujunun çilekli olduğunu söyleyip jake'e tadına bakmasını söylüyodu. ve gözlerini kapatıp jake'e yaklaşıyodu . Saj Jake ise kızın dudaklarına yapışmak yerine parmağını kızın dudağına sürüp öyle tadına bakıyodu . :D :D

bu kadar mallık hiç görmedim ben hayatımda :D

Enrique Iglesias'ın oynadığı bölümüde hiç unutmam.Charlie kıskançlıktan delirmişti. :D
 
Daha iyi bir sit-com var mı sizce ??
Her izlediğimde gülmekten karnıma agrılar giren bu diznin mükemmelliği ve profesyonelliği karşısında emmy akademisinin biraz daha duyarlı olması dileklerime..
 
Geri
Üst