Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

al sat yapıp para kaybetmeyeceğiniz iyi bir gitarla başlayın derim. ikinci el. forumdan veya sahibindenden Aycan abiye bakın, iyi insandır güvenilirdir. hangisi iyi kötü doğru söyler satıcılık yapmaz.
düzgün gitar başlangıçta önemli. ampli, processör, pedal, ses kartı falan sonra halledersiniz. öğrenince.
 
arkadaşlar bugun bir tane yamaha pacifica 112v baktım. gitarı tüfek gibi tutup sapına bakayım dedim. sap yamuktu bel vermişti. satıcı kendim öyle ayarlardım dedi. bu sap yine eskisi gibi dümdüz olur mu ? yani bu bir sorun mu ?
 
Selamlar herkese, 1500tl bütçe ile tercihen 2. el olan makul gitar önerebilir misiniz? Kullanacak arkadaş metal-rock kafasında çalışacak. Clean tonları da önemsediği için tercihen pasif manyetikli daha uygun olur diye düşünüyorum. Ayrıca istisnalar dışında sabit köprü tercih edeceğiz. Herhangi bir marka-renk-kasa takıntısı bulunmuyor ihtiyaçlar doğrultusunda en makul seçimi yapmamıza yardımcı olursanız seviniriz.
Saygılar...
Schecter Omen extreme bulabilirsen en iyisini yaparsin
 
Sap dumduz yapilmaz. Neck relief denen hadise icin sap duz iken, ceyrek tur truss rodu sapi one alacak sekilde cevirirsiniz.
Sap dümdüz olmaz onda hemfikiriz de yamuk bırakmak diye bir şey yazılınca benim aklıma tek şey bu. Back Bow
main-qimg-7475b20d140bba3b804c0b2e3ea14da0
 
Olmasi gereken typical setup. Straight yanlis mi? Hayir. Ucuz gitarlarda full duz ayarlaninca sap, ciz biz yapabiliyor fret isciligi, nut yuksekliginden dolayi. Kopruden telleri yukselterek olmayabiliyor. Onun icin simdi bu gitari deneyen kisi de dumduz gormedi diye, burada bizim vaktimizi calmaktan baska bisey yapmiyor. Forum okuyan akilli bidiklar sizi. Haaa, benim vaktim bol. Baltayla dalarim bi ara.
 
dostum yukarda Aycan abi demiştim. işte bunlar için, bilen adam güvenilir adam fiayatları da düzgün adam. bu gibi durumlar olmaz, sorunca düzgün anlatır da. sapı düzgün güzel bir alet satın alınız, manyetik falan önemli değil. humbucker falan sonraki şeyler duman muman. bu alttaki gitarlarla herşey çalınır çalana
ben olsam bulurum buluştururum şunu alırım senin yerinde olsam
 
Konudan bağımsız olarak o epi dot o fiyata alınmaz. Thomann'dan sıfırı 3000 liraya alınabilir şu an, ki euro son 2 haftada yükseldi. Burada 2. el satan kişi değil distribütör firmalar suçlu. Yurt dışından vergisi kargosu dahil 3000 liraya alınabilen gitar burada 4300 lira. Sonra açız derler.
 
Hatta ben dot deluxe modeline bakmışım, normal olanı 2750'ye gelir.
 
Geri
Üst