Gripin'

bazen bi şarkı dinlersiniz..duyduğunuz müzik ve sözlerin üzerine bişeyler söylemek yerine en iyisi susmak dersiniz..çünkü şarkı herşeyi anlatmıştır zaten..gripin in üzerine başka söze gerek yok.. ;)
sevgiler,saygılar...

konserlerde ve buluşmada görüşmek üzere...

[birol,evren,arda,murat,ilker..teşekkürler]
 
sabah babama arabada zorla gripin'in akustik cd'sini dinlettim.. şarkılar süper ama birol sesini o kadar kamasa sanki daha iyi olur dedi.. tabi birol demedi çocuk dedi orası ayrı=)
birol bu yorumu ne kadar takar ya da ne kadar doğru bi yorumdur ben de bilmiyorum ama sadece paylaşmak istedim sonuçta forumun amacı bu tarz şeyler=) ayrıca babam öle kıro bi tip değildir deep purple pink floyd beatles gençliğindendir ekliyim:p
bu arada gripin'i çok sevdiğimi eklememe gerek yoktur heralde
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Kesinlikle katılıyorum Karışmasın kimseler mükemmel bir şarkı insanı hem dibe vuruyor hem fezaya çıkarıyor....

Ama yenilmişiz'i de dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Kendinizden çok şey bulacağınıza eminim...
 
Çok güzel bir performanstı.
Ankara'da izlediğim performansları arasında manhattan ile birlikte en iyisiydi..
Çok eglendik..
Herşey için teşekkürler..
 
acaip geniş repertuarlarında sadece bir kaç şarkının hakkını verebilen bir grup(ama bu bilaç şarkı için bile gidilip dinlenmeli, mesela cake-never there, kent-music non stop vs vs)..
mükemmel bir baterist, bassist ve klavyeciye sahip vefakatki ruhsuz ve yorum kabiliyetsiz vokalist ve gitaristleriyle çokta keyif vermeyen grup...
bide derimki bu kadar geniş rangede tutmamalı cover grupları repertuarlarını bence, hafiften bi tarz hissettirilmeli...
 
Geri
Üst