Warm audio wa47 hakkında görüşleriniz

Herkese selam şu sıralar mikrofon arayışı içindeyim. Neumann markasının u87 modelini almak istiyordum fakat fiyatlar şuan inanılmaz derecede yüksek olduğu için yerine klonlarına bakmaya karar verdim warm audio’nun wa87 modelini gördüm karşılaştırma videolarını izledim beğendim daha sonra kafamda şöyle bir fikir oluştu almışken tüplü bir mikrofon mu alsam diye düşündüm warm audio markasının wa47 modeline rastladım bu üründe klasik 47 mikrofonlarının klonu olduğunu öğrendim fakat wa87 ve wa 47 modellerinin vokal karşılaştırma hakkında internette video bulamadım bu konuda yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler .
 
wa87'si bizde var, çok memnunuz, flat bir mikrofon, çaya çorbaya her türlü kaynağa natural tepki verir, tiz boost yapmaz, sesini ham kayıtta biraz mat bulabilirsiniz ama bu aslında iyi birşey, mixte arızalı çınlamalarla sibilantla uğraştırmaz.

wa47 daha üst seviye bildiğim kadarıyla, kullanmadım ama daha sıcak koyu karakterde vintage kayıtlar için tercih ediliyor genelde u47 klonları. her ikisi de güzel mikrofonlar.
 
Geri
Üst