Ses kartına 1200watt hoparlor bağlamak

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Para konusunda ses kartı / mixer için 800-1000 tlye kadar çıkabilirim gitarım aktif emg Kirk hammet manyetik setli Kh-Signature bu arada.
 
Merhabalar, öncelikle konuyu yanlış bölüme açtıysam şimdiden özür dilerim. Benim şuanda 2 adet Gemini RS-350 1200 watt Pasif hoparlörüm var. Ben ev ortamında olacağım için bir tanesini kullanacağım. Ben gitarımı bilgisayara bağlayıp oradan gitar rig ile çalışmayı düşünüyordum bunun için ses kartı almam gerektiğini öğrendim. Ancak bendeki hoparlör ses kartına bağlanır mı hoparlör üzerindeki giriş çıkış speakon olarak geçiyormuş. İnternette bir ucu speakon bir ucu jak olan kablolar var nasıl bağlamam gerekli ve gitar için uygun olur mu ? bana uygun ses kartı tavsiyesi verebilir misiniz ve hoparlörümü ses kartına bağlayarak nasıl sesi ordan alacağımı anlatabilir misiniz veya ses kartı yerine mixer mi almalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
Pasif hoparlörü arada power ampli olmadan ses alamazsınız. Ses kartını sadece aktif bir hoparlöre bağlarsanız ses alabilirsiniz.
 
Geri
Üst