Joyo Bantamp hakkında fikirleriniz

merhaba, bu amfiyle ilgili Türkçe yorum bulamadığım için size sormak istedim. Yaklaşık 2 yıldır ibanezin 10w amfisiyle gitar çalıyorum ondan kurtulmanın zamanının geldiğini düşünüyorum, ev kullanıcısıyım aklımda vox vt40+ vardı ama youtubeda joyo bantamp hibrit kafa amfileriyle ilgili birçok inceleme videosu gördüm, fender, marshall, vox, orange vs. gibi amfilerin seslerini taklit etmeye calisin modelleri var, sesi dinlediğim kadarıyla oldukça güzeldi fx loopun olması da beni bi hayli çekti araştırdığım kadarıyla pedallarla iyi anlaşıyor thomannden 1000 tl gibi bi fiyata geliyor. yanına bi kabinle beraber 2000 tl gibi fiyata gelmiş olacak. daha sonra da zevkime göre pedal dizmeye başlayabilirim. araştırdığım kadarıyla voxun amfisi de gayet güzel ama ilerde bana yetmeyeceğini düşünüyorum. en azından fx loop yardımıyla farklı preamplar ve efektleri tecrübe edebililirim. gözden kaçırdığım bi yer varmı sizinde bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Bu arada blues, rock ve black sabbath iron maiden gibi metal gruplarının şarkılarını çalmayı seviyorum.
 
Merhabalar,

Joyo meteor modelini Senkop müzikte geçen sene denedim. Denemeyi blackhearh 2x12 kabinle yaptım (öyle hatırliyorum)

Tonları güzel ve doyurucuydu. Bas tiz mid dengesine sahip. Tonlar cırtlak veya boğuk değil. Ben metal çaldığım için yanina bir booster istedim (joyo vd) bosster sayesinde metal tonlarina ulaşabiliyor, yoksa ulaşamaz. Cleanleri güzel. Crunch, low gain tonları beni pek sarmadı. O düzeylerde yarı transistörlülüğünü biraz hissettiriyor. Tabi 1700 liralık hibrit cihazdan çok fazla şey de beklememek lazım.

Fx loop bulunması güzel bir özellik.

Joyonun v30lu kabiniyle beraber sana 3500 liraya mal olur. Bu paraya ht5 de alabilirsin. Ben senin yerinde olsam ikinci el temiz ht5 veya ht5 metal alırım, aradaki farkla da prosesör veya ufak bir setup dizerim.

Saygılar
 
Geri
Üst