İstanbul Ücretsiz davul kursu !

Merhabalar arkadaşlar. Youtube'da ücretsiz bir davul eğitim kanalı kurdum. Tek ihtiyacım olan desteğiniz ve kanalı takip etmeniz. Elimden geldiğince içerik üretmeye çalışacağım. Ülkenin içinden geçtiği bu zor durumda müzik yapmak isteyen, biraz olsun kafasını dağıtmak isteyen arkadaşlarım varsa, bir katkı sağlasam bana yeter. Teşekkür ederim.

 
Hocam stick egzersiziyle ilgili bir konu açtım az önce ve tam üstüne senin bu paylaşımını gördüm.


4 nolu videonu çok beğendim özellikle ve hepsini izleyeceğim. Kanalına abone oldum başarılarının ve videolarının devamını dilerim.
 
Yahu ne duru, güzel bir anlatımınız var. Daha gitar çalmaya bile başlamadım ama davul çalasım geldi resmen. Eğer bir gün bu işe yeltenirsem eminim sizin videolarınızı ziyaret ederim. Başarılar diliyorum.
 
Hocam sizin gibi insanlara ihtiyaç fazlasıyla var emeğinize sağlık. Ben telli çalgılarla bir şeyler yapabiliyorum, kendi eserlerimi kaydetmeye çalışıyorum ancak iş davula gelince duvara tosluyorum. Kafamda davul çok güzel çalıyor ama iş yazma kısmına gelince nerede ne vurulur konusunda apışıp kalıyorum 😊 Bence benim gibi olan tüm arkadaşlar belli bir seviyede davul bilmeli. İnşallah sizin gibi insanlar sayesinde öğreneceğim :) Videoların sırası biraz karışık geldi bana konuya fazla yabancı olduğum için. Tüm video başlıklarında standart bir kalıp kullanıp 1,2,3 diye giderseniz daha güzel olur diye düşünüyorum ben şahsen hangisindem başlayacağımı bilemedim. Lafı çok uzattım çok teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Merhaba ktlcn :D Ama zaten öyle. 1-2-3-4-5 diye gidiyor :D hepsinde rakam var :D 1 den başlaman lazım . dün 12 yi attım mesela :D bir tek parça çalışma videolarında numara yok . o da ayrı zaten. ders videolarının birincisine gelirsen hemen sırayla takip edebilirsin :D teşekkür ederim güzel yorumun için bu arada.
 
Geri
Üst