Amfi önerisi

Roland cube gx vs Vox Mini 5 Rythm

  • Vox Mini 5 Rythm

    Oylar: 1 16.7%
  • Roland cube gx

    Oylar: 5 83.3%

  • Toplam oy veren
    6
  • Anket kapandı .
Merhaba arkadaşlar.Apartmanda oturduğum için küçük,portatif ama etkili bir amfi arıyorum.Aklımda Roland Micro Cube ve Vox Mini 5 var.Metal dışında her müziği dinlerim.Hangisini seçmeliyim?Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bi model varsa önerilerinizi bekliyorum.Max 10 watt olsun...
 
3 ay önce 500 tl'ye satmıştım. Dolar aldı başını gitti ama sabırla bekleyip satıcılarla pazarlık yaparsanız 550-600 lira civarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
3 ay önce 500 tl'ye satmıştım. Dolar aldı başını gitti ama sabırla bekleyip satıcılarla pazarlık yaparsanız 550-600 lira civarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
2 ay önce 500 tl ye alma fırsatım vardı bir aksilik çıkmıştı alamadım.Letgo’da ve sahibinden.com da da şuan Hatay lokasyonunda id core yok.Mecbur get ile alacağım bi 700 800 gidecek ama işte bu kadar vermişken sıfır almamak daha mantıksız.Bilmiyorum kafam karışık.
 
Apartmanda oturmak ve watt ilişkisini yanlış yorumlayanlardan olma .... lambalı amfi dersen bu konu konuşulur ama solidstate dediğin zaman Master volume olan herşeyi apartmanda çalarsın. Şu anda karşımda 100watt Katana var mesela ve apartmandayım. Maks 10w olsun diye takılma.
Microcube pratik amfisidir, kucağına alıp arkadaşına git, balkonda egzersiz yap, yurtta kalan arkadaşına götür filan eyvallah da tek amfin o olacaksa 3 günde bıkarsın cılız ve hacimsiz sesinden. Benzeri tüm mini amfiler için aynı şey. Id Core biraz da farklı o açıdan. THR ise muhteşemdir ama çok pahalı.
 
Geri
Üst