Amfi mi Prosesör mü?

Öncelikle selamlar. Bu konuda bolca konu var biliyorum ancak çok eskiler. Sorum başlıktada olduğu gibi; amfi ve prosesör arasında karar veremiyorum. Alacağım amfi fiyatından dolayı çok özelliksiz olacak bence. Aklımda Vox stomplab 2g var. İkinci el bakıyorum ve 500 tl kadar bir bütçem var. Üstüne koyma gibi bir imkanım yok bu konuda üzmeyin lütfen. Amfi aklımda bişey yok ama dediğim gibi bütçe 500 tl. Bu arada Prosesör alırsam 2+1 40w'lık bir hoparlörle kullanacağım. Şimdiden yardımcı olanlara ve okuyanlara teşekkür ediyorum.
 
Yeni başlayanlar için amfinin tuşe hissiyatı daha iyi olduğu için amfiyle öğrenmeli bence ama rock ve metal müzik ihtiyacını görecek amfiler de pahalı oluyor.
Ben en kral analog set up da kullandım. Evde bir kaç pedalım da var şu an. Stüdyoda full lambalı amfiyle de çalıyoruz. Evde 30 watt lambalı engl amfim de var ama ev ortamında prosesör çok rahat bence. İstediğim her şey var prosesörde. Hoparlör filan her şeyle iyi kötü idare eder. Prosesör diyorum o yüzden.
Ben de prosesör kullanıyorum evde her zaman.

Piyasası olan elden çıkarabileceğin bir alet almanı öneririm. İkinci el pod, mooer gibi aletler varsa olabilir. Vox ben kullanmadım. Kullanan varsa konuşsa iyi olur. :)
 
Geri
Üst