(Çok) yüksek üst eşik sorunsalı

Selamlar, dün elime geçen sap ve kemik bir nut var. Nut sapa tam oturuyor fakat boyu klavyeden çok Allah'a daha yakın gibi..
Evde ne yazık ki sadece 500'lük zımpara var, dün 4 saat altını eşit şekilde zımparaladım ama hala çok yüksek.. Nut file maalesef yok, tellerin etrafına zımpara bağlayıp tel aralıklarını kazımayı düşündüm ama o da pek sağlıklı bir olay değilmiş. Buna ne yapabilirim?

d45e5389-df09-4361-bffc-8d34dd0f077b.JPG
 
Hocam zimparaya devam ama 500 çok ince 220 - 250 filana başla, öyle eziyet olur. Nut file yoksa zaten asla başka aletle filan oyuğu derinleştirmeye çalışma, bozulur eşik. Daha kalın zımpara lazım, epey kalın. Yolun uzun çünkü 😊
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
@Coroic Yok hocam neyse ki radiuslu değil. Baktım @justaperfectday 'in dediği gibi 500 ile cidden hiçbir yere gelinmeyecek, evden çıktım 150 220 ve 1200 lük zımpara alıp kısalttım, dün 4 saatte yapamadığım iş yarım saatte halloldu.
 
Radiusu ayarlamak ve mükemmele yakın ust perde aksiyonu icon bir kursun kalemi alin, tam yariya kadar zimparalayin. Sonra kalemi perdelere koyup esigi cizin. Sonra da o çizgiye cok az kalana kadar zimparalayin. Bu sekilde tel yuvalari icin çok az is yapmaniz gerekir hem de radius mükemmel olur.
 
Geri
Üst