İki pc arasında kaldım. Yardım lütfen.

Hocam 5K fiyat için gerçekten 1050 Ti alınmaz. Bunun yerine Freedos olan daha güzel bilgisayar almanızı öneririm. İçine 30₺ Windows 10 Key alıp güzelce kullanırsınız.
 
Monster laptop daha önce hiç kullanmadım. Ama müşteri memnuniyeti iyi diye duydum. Bu laptop'u örnek olması amaçlı koyuyorum. Herhangi bir sorumluluk almamakla birlikte, İşlemci olarak 9. nesil bir İ7 var. Ve ekran kartı GTX 1650. Hatrı sayılır derece 1050 Ti'dan daha üstün. İşletim sistemi içinde kurulu değil. USB ile siz kolayca kurabilirsiniz. Link.
 
6k civarına laptop alacaklar için şuan tek çıkar yol monster. Hem işlemci hem de ekran kartı olarak 6k ya bulabileceğiniz en iyileri monsterlarda bulunuyor şuanda. I7 9750h ve GTX 1650 bulunan modelin fiyatı 6000'di.
Yalnız şuan tekrar siteye baktığımda 9. nesil işlemciye sahip 5-6k civarında fiyatı olanları kaldırmışlar yayından. 7k dan başlıyor fiyatlar.
Kolay gelsin, laptop almak için aşırı saçma bir dönemdeyiz.
 
Müzik için bilgisayar toplayacaksanız/alacaksanız formül basit ----> Müzik PC'si = Ekran kartsız Gaming PC (Ekran kartı yerine sağlam ses kartı)

Müzik yazılımları, amfi pluginleri, davul vsti leri kullanacaksanız, hafiften mix masteringe girecekseniz ihtiyaçlar ve bütçe %80 aynı sadece ekran kartı yerine ses kartı koyun...

Laptop yerine her zaman masaüstünü öneririm, yeriniz dar ya da öğrenci iseniz dizüstü ok ama diğer türlü yetersiz kalır...kolay gelsin...
 
Geri
Üst