NUX Atlantic Delay & Reverb Alınır Mı?

Setup'ım için uzun zamandır reverb pedalı araştırması yapıyorum. Aşırı ambient çalan biri değilim, sade ama belirgin reverb kullanıyorum. İnceleme videolarından yola çıkarak hoşuma giden pedallar MXR Reverb, EHX Cathedral, Fender Marine Layer Reverb daha üst seviye pedallara (Strymon vs.) bütçe olarak yetersizim.

Açıkcası bu tip Çin marka pedallara hiç sıcak bakmıyorum ama Nux Atlantic youtube incelemelerinden yola çıkarak fena değil gibi tek eksiği tone potansı olmayışı fiyat olarakta uygun. Fazla dijitallikten kırılan bir reverb değil gibi Boss RV'ler ve Hall of Fame'den daha iyi gibi geldi ama biraz fazla tiz ve parlak gibi bu bazen kulak tırmalayıcı olabiliyor ama denemeden önyargılı olmamam gerek kullanılan gitar ve ekipmanda önemli unsur.

Ve özellikle delay'ı çok sevdim çok başarılı Tape Echo, Analog ve Dijital Delay soundları çok hoş. Ama bu tip Çin marka pedalların inceleme videolarına aldanmamak gerekiyor kayıtta mixlenip güzel gösterilebiliyor aldığın zaman hayal kırıklığı yaşıyorsun bazı çin markalarında bu durumu yaşadım o yüzden bir daha al-sat yaşamak istemiyorum, bu yüzden direk kullanıcıların çektiği yalın kayıtları izleyerek yorumumu yaptım.

Alınır mı? hayal kırıklığı yaşatır mı? bilemiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz, kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı çok merak ediyorum.

 
Arkadaşımda Cerberus olduğu için biraz kurcalamıştım eğer iki efektide tam zamanlı beğeniyorsan al. Delayi çok beğendim reverbi sevmedim başka marka reverb kafalarına gireceksen önermem.

Pedalın efektten daha güzel olan kısmı zincirde yer değiştirebilmesi ve kablolama durumları. 2 pedala para ödediğini düşünüyorsan al 100-200lük pedallardan çok daha iyi.

450-500 TL'ye daha iyi bir şey bulunması zor.
 
Geri
Üst