Presence sunar lambalı analog kabin Similatörü (Resimle)

cidden bende tatmin olamıyorum silenoz ama elden bişey gelmiyoronu yapacak baskı tekniği bulsam yaparım inan bana bende adam gibi olsun istiyorum ama o teknik için gerekli malzemeyi bulamadığım için uraşmıyorum önemli olan işlev sonuçta 1. olarak benim için...

maresal diğer aletler zaten hazırda var bende hiç biri olmamış olsaydı ozaman toptan hepsinin olduğu bir head yada combo anfi tarzında bişey tasarlayabilirdim.. preamp var power amp kabin var.
 
maresal demiş ki:
Yazın yanına staja geliyorum,yetti artık :D
2.Kayıttaki no4 ve no5 i sevdim bende.En iyisi no4.

Dostum kabul etmiyor ya... :)
Bende geçen yıl ''abi okulu bırakıp geliyorum yanına'' diye bir post bıraktım... Ama nafile:)

Belkide beni beğenmemiştir bişi diyemicem bir şansını dene istersen...

Bu arada eline sağlık. Başka neler yapıcaksın diye merak etmeden edemiyorum... Acaba varmı başka planlar?
 
olurmu yaw beyenmemek biz neyizki başkasını beyenmeme lüksüne sahip olalım. okul önemli en azında o diploma başka şeylerde işinize yarıyıcak.

başka neler yapıcam bende bilmiyorum şuanda kafamda bişey yok gene ama bi bakıyosun ampül çakıyor onla ilgili bişey yapıyorum. bazen çalışıyor bazen çalışmıyor veya çalışsa bile tatmin edici sonuçlar vermeyebiliyor.ama önemli olan bir işe girişebilme cesaretini gösterebilmek ve tabi iş sırasındada sabırlı olmak gerek bu tür şeyler ortaya kolay çıkmıyor..
 
Yoo zaten ilk paragrafa vermiş olduğun cevap tamamen şaka mahiyetinde bir soruya verilmiş bir cevaptır... (Ne dedim ya... ) yani kısaca espri yapmıştım :)

Ama bu kişisel çabanızı gerçekten tebrik etmek istiyorum... Ne diyeyim ellerin dert görmesin üstad...
 
Çabalarından dolayı tebrik ediyorum.Kayıtları dinledim.Fakat kabin similatörünün mantığını anlayabilmiş değilim.Sesler arası farkları almak için iyi bir e.q yetmez mi.kabin similasyonu sonuçta bas mid tiz değerleri ile oynamaktan başka karakter olarak ne yapıyor biraz anlatırmısın.
 
burda işin can alıcı noktası şu çıkış balanced XLR oluyor. XLR soket için yer yok içinde o yüzden çıkış stereo jack ın 3 ucuna XLR yi adapte ettim.
 
Geri
Üst