İstanbul Müzikle Bütünleşenlerin Mekanı. Protest bir Sosyal Müzik Sitesi:

Rock Tribe

Eğer siz de benim gibi rock, metal türevleri dinleyen insanlara ulaşma konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, buyrun gelin.

Şu an çok yeni, katılım olursa ona göre geliştirilebilir. Olmazsa bu haliyle de kendi halinde kalabilir. İçerik konusunda fikirlere açığım. İlk aklıma gelenleri ekledim diyelim. Turkrock.com'u da unutmadım tabii :)
Onun da linki şöyle:
turkrock.com
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Üzerinden 9 ay geçtikten sonra ilk mesajı sadeleştirdim. Tekrardan bir ilgilere sesleneyim dedim. Aslında siteyle ilgili bilgilere direkt siteyi inceleyerek de ulaşabilirsiniz ama buraya tekrar yazmamdaki amaç biraz daha fazlası. Şöyle ki:

Artan katılımlarla orantılı olarak bu oluşum içinde çeşitli ortaklaşa projelere açık olduğumuzu ifade etmek isterim. Sitenin maddi bir gideri olmadığı gibi ileriye dönük bir kar amacı da yoktur. Temelde bu konuda ve içerikte belli başlı bilinen genel kurallar konusunda hemfikirsek imkanlar dahilinde her türlü işbirliğine açığız.

Örneğin benim kişisel olarak telegram takibim pek mümkün değil. Mesela sizin kuruluş aşamasında bir telegram grubunuz varsa direkt olarak siteye entegre edebiliriz. Site üzerinde telegramdan bildirim almak dahil, çeşitli imkanlar var.

Mesela yine elimden gelmeyen ve takip edemeyeceğim müzik haberleri konusu var. Eğer Rock-Metal haberlerini derliyorsanız. Uygun bir bölüm yaratarak bunu eklemek mümkün.

Ya da şu an için pek mümkün değil ama olur da belli sayıda insana ulaşabilirsek belki ilerde canlı müzik radyo kanalı gibi bir şey eklemek mümkün olabilir. Yine bu konuda tek başıma hareket etmek yerine ortaklaşa bir iş yapmak isterim.

Bunlar haricinde zaten Rock-Metal dinleyen kişilerin yeni grup keşfetmeleri, beğendiklerini paylaşıp yorumlamaları şeklinde bir akışımız var. Ayrıca ulaşabildiğimiz gruplara özel bölüm ve menü ayarladık. İçeriği bu anlamda elimizden geldiğince artırmaya çalışıyoruz. Tabii ki katılım ne kadar artarsa sonuç o kadar olumlu olacaktır. Özellikle bu tarz sitelerin kapanıp gittiği dönemde bir şeyler yapmak isteyenleri bekleriz.
 
Geri
Üst