Kafe/Barda canlı müzik yapmak

Kafelerde barlarda canlı müzik yapmak istiyorum. On senedir gitarımla haşır neşirim ve sesim de fena değil. Bu işler nasıl oluyor dükkan sahibine gidip abi canlı müzik yapmak istiyorum diyerek mi ? Maddi açıdan zor durumdayım yardım eder misiniz?
 
Hocam bildiğim kadarıyla önce sağlam bir repertuara ve referansa ihtiyacınız olucak, müşteri çekmeniz ve kitleye hitap etmeniz lazım, biraz çevre de gereklidir diye düşünüyorum, mekan sahipleri ile iletişime geçip potansiyelinizi göstermeniz lazım, her mekanın çalışma/ücret şeklide değişkendir, forumdaki tecrübeli abiler yardımcı olucaklardır :)
 
Hazır sokağa çıkma yasağı varken kendine birkaç video çek. Hem sana faydası olur hem de mekan sahiplerine gösterebileceğin bir demo olmuş olur. Ayrıca canlı müziğin kendine göre zorlukları var, işler düşündüğün gibi gitmeyebilir, kendini denemek için bir twitch kanalı da açabilirsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir albüm çıkarıp spotifya yüklemeyi planlıyorum bakalım. Canlı müzikte işlerin yolunda gitmemesi ihtimali korkutuyor açıkçası. Ama düşe kalka öğreneceğiz bakalım. :)
 
Geri
Üst