Passion

Hz.İsa'nın son 12 saatini anlatan film gerçekten çok mükemmel olmuş.Filmin sonlarına doğru ellerim ayaklarım falan kasıldı,herkesin gidip görmesi gereken bir film.Aşmış,muhteşem!! Daha iyisi olamazdı bence.
İzleyenlerin yorumları :?:
 
çok güzel.Zavallı eleştirmen denilen insanlar filmi vahşetten öteye gidemiyor konu açığını ön plana çıkardığı vahşetle kapıyor gibilerinden yorumlar yapıyor olmalarına rağmen bilinçli izleyiciyi her açıdan tatmin eden müthiş bir film.
Gerek vermek istediği ders,düşünsel,felsefik ve görsel açılardan çok iyi kurgulanmış ve sunulmuş.
Bencede daha iyisi olamaz,MEL gibson ve James Caviele kutluyorum ve tavsiye ediyorum
 
Fazla vahşet içeren filmleri tasvip etmediğim için pek gitmeyi düşünmüyorum.Ne amaçla çekildiğini bilmiyorum fakat dinle alakası olmayan insanların bu filmi baştacı etmesi düşündürme amaçlı olmadığını gösteriyor bence.Son 12 saatteki çilelerini anlatan,içerdiği vahşetle insanları sarsan bir film yerine daha derin düşüncelerle insanları sarsan bir film olsa daha iyi olurdu kanımca
O zaman film ne kadar izlenirdi tartışılır tabii
 
Beni çok etkiledi film ilk izlediğimde tabii bir okadar da kötü oldum yani işkence sahnelerinde özellikle filmin sonlarında dayanamayıp ağladım filmin baştan sona latince olması da çok etkileyiciydi .
 
Ben de çok beğendim filmi.Fırsatınız varsa mutlaka izleyin bence de...İşkence sahneleri çok fazla belki ama filmi daha etkileyici ve derin bir hale getirmiş bana göre.Bütün filmi "yeter artık ölsün de huzura kavuşsun" beklentisiyle izleyip durmadan ağlamış olsam da; bir filmi izlerken,film sana içindeki duyguların aynısını hissettirip olduğun dünyadan kopartabiliyorsa ozaman iş bitmiş demektir.
Müziklerin de filmin böyle derin bir etki bırakmasında çok rolü var tabii ki...
 
ya hafta sonu gitcektik arkadaşım gitmeyelim vahşetten başka birşey yokmuş falan dedi beni kandırdı bizde "insan lekesi"ne gittik
keşke gitseydim diyorum şimdi inşallah bu hafta
yorumlarınız için sağolun
 
O filmi "işkenceden ibaret" diye gören adam bence o izlediğinden hiç bir şey anlamamıştır.
Ayrıca öyle bir film için çok yetersiz bir yorum bu...
 
ya süper bir film değil...süper bir konu bence....gerçi böyle bir film için yapılacağın en iyisini yapmış adam...son zamanlarda izleyipte etkisinde kaldığım sayılı filmlerden...tavsiye ederim...bu arada vahşet filan denmiş...alakasız bence...ayrıca bu filmde gerçek ten olduğu düşünülen bu işkence sahneleri olmasaydı bu kadar etkilermiydi insanları bunu da sorarım???başarılı bir filmm...
 
psycho_Jr demiş ki:
"The Last Temptation of Christ" ve "The Gospel According to St. Matthew" adlı filmlere bir bak istersen
The last temtation christ'ın yarısını izledim.O da çok sağlam bir film ama daha farklı yorumlanmış.Özellikle filmin giriş müziği beni dağıttı.Soundtrack'i satılıyormu bilen varmı :?: :?: :?:
 
ben de bazı sahnelerini izlerken çok kötü oldum özellikle de isa'yı çarmıha germeden önce deşmeleri,yerde onu sürüklemeleri..yine de sevgi,yardımseverlik,merhamet,fedakarlık gibi duygular işlediği için-insanlık dersi verdiği için-bence herkes izlemeli..

bu arada filmde isa avramca (evet öyle bi dil varmış yeni öğrendim),romalılar latince,yahudiler ibranice konuşuyolardı nasıl anlaşıyolar anlamadım ama bu yönü ilginçti
 
Koyu katolik falan olmak lazım yada incili okumak sonucta konu fazla anlatılmamış karakterler oluşmuyor hayat yönlenmiyor falan. sENAryo iyi dökülememiş kağıda tabii enteresan
 
bence idare iyi bi film...işllenme açısından baya başraılı diorum...ama öteki açıdan bakarsak amerikan emperyalizminin bi ürünü olduu göze alınırsa amacına da ulaşmış!!!
 
Para kazanılan işte seyirciye (müşteriye) istediğini vermek lazım.. Bir bakıma arz talep meselesi.. Kimse İsa'yı anlatan bir belgeseli izlemez ama gider bu filmi izler..
Mel Gibson yönetmen acaba ne yapmış? - James Caviezel oynuyor acaba nasıl oynamış,adam çok yakışıklı? - Monica Belluci Matrix'tekinden daha mı ii bu performansı,kadında ne vücud var abi? yada ulan bu kadar tutku tutku dediler neymiş birde biz görelim abi.. Filmi satan bunlardır..
 
Geri
Üst