Jackson Kelly Bas alınır mı?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda sx gitarımı sattım ve boşta kaldım, aradığım gitarlar vardı fakat anlaşmazlıklar oldu, fırsatları kaçırdım vs. bir türlü alamadım.
Sorum Jackson Kelly Bas alınır mı?
Gitar sıfır, fiyat bin lira, üretim çin, sanırım 2013 yapımı, emg manyetikli amerikan Jackson etmez tabiki, dolar malum, enstrüman borsası da, ikinci el/sıfır gitar almak sıkıntılı, fiyatlar da tekrar yükselicek, herkes elindeki ürünü tutmaya çalışıyor, satsa da yerine alabileceği bir şey bulamıyor benim gibi.
Amatör bas çalıyorum, şuan aktif bir grubum yok, evde egzersiz yapıyorum, gitar alırken bütçe, enstrüman kalitesi, kullanım rahatlığı, çalınacak müzik türü gibi şeylerin dikkate alındığının bilincindeyim, boşta kalmamak adına değerlendirilir mi, tavsiyeniz nedir, şimdiden çok teşekkürler :)
B3F56608-8557-4F68-9361-F53B86B2571E.jpeg
 
David Ellefson Signature modellerinden 3 tane bulunuyor elimde, 2 adet 5 telli 1 adet 4 telli. Ton yelpazesi çok dardır, tek bir işi çok iyi yapacak şekilde kemik bir tonu var. Bu gördüğüm model ise daha da alt seri. Aynı paraya alınacak bi SX bass gitar çok daha faydalı olabilir tonal anlamda. Ancak kasa tipi kaynaklı şahsına münhasır bir albenisi var. Sanırım bu uzun zamandır sahibinden üzerinden Antalya taraflarındaki bir ilan. Sharkfin inlayleri olsa çoktan alıp koymuştum kenara.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Haklısınız hocam bende aslında sizin gibi düşünüyordum da başlığı açtıktan sonra eklemedim tekrar, kafam karıştı biraz, sanırım ikinci el bir sx alıp zamanla modifiye etmek yada 1500 civarına cilalı sıfır bir modeli mağazadan almak daha mantıklı, teşekkürler :)
 
Geri
Üst