Jak kablo önerisi

Cortların çabuk bozulduğunu okudum ürün yorumlarında bu arada söylemeyi de unuttum 3 metre olanlardan istiyorum.Fender custom kabloları nasıl sence veya Kirlin'in üst modelleri?
fender customlar harikadır ben bayadır cort kullanıyorum ve gürültü yapmıyor. çabuk bozulursa da ucuzlar zaten. su ana kadar bozulmadi hic kirlin de iyidir üst model olan çoğu kablo güzel koil kord premium'cuyum ben sadece tercih meselesi
 
Fender professional 3m 148tl
Kirlin IWB-201WEG-3M-WT / 1/4" MONO PLUG
adlı ürün 153tl kirlin premium yazıyor üstünde.
Hangisi daha iyi olur ?
Dip gürültüsü olarak
 
Fender Cs serisini kendi sitesinde görememiştim, ismi değişip deluxe mü oldu? Cs serisi gayet güzel bir kablo ama ciddi karakter katıyor sese, herkes sevmeyebilir. Deluxe 20awg, pro 22 awg kalınlığa sahip, 20 daha kalın oluyor. CS serisinin sadece konektörlerini beğenmiyorum.
Klotz lagrange serisi mükemmel bir kablo, kesinlikle pişman etmez. Yakınlarınızda do-re varsa bir gidip kablo bölümünü kurcalayın stokta görünmeyip mağazada olabiliyor.
 

Emek Kablo EK107SC... 100metre aldım Istanbul başbayisinden ve epeydir de bir çok sette, sahnede provada kullanıyorum. Sağlam, hiç problem yaşamadım. Kapasitans değerleri LaGrange'dan düşük. Aynı metraj Neutrikli LaGrange ile karşılıklı AB yaptım ve farkı ben anlamadım. Yüksek ses, lambalı amfi... LaGrange iyi, Vovoxlar da iyi ama epey tuzlu sanırım, onlarla da bir fark duyamadım ben şahsen. Vovoxların fiziksel yapısı gereği, üzerine basarım diye çok korkuyorum ben, ondan sağa sola götürmüyorum... Neyse... Fender tweed gibi olanlardan iyi bu üsttekilerin hepsi, az biraz daha tizleri var bu üstekilerin hepsinin. Kapasitans davası işte... Bir de Fender tweed gibi olanların ekranı mı problemli bilemiyorum, dip gürültüsü alıyorum onlarda ben. Şimdi bir tane 3 metre olan Studio Pre'nin footswitchinde, diğeri Engl E530'un footswitchinde. Fakat işin komedisi eski "düz" gitarların içinden çıkan Fender kablolar iyi. Dip yok, tizleri az biraz daha az bu çaça aletlere göre ama hiç kötü değil.

Tabi hiç birisi David reisin Evidence Audio Lyricleri gibi olmaz da neyse...


B
 
Geri
Üst