Laney Lionheart L20 hakkında

Bu amfiyi kullanan ya da önceden kullanmış olan var mı? kafa olan modelin ilanını bir süredir sahibindende görüyordum. ilk ingiliz üretimi olan versiyon. epey de uygun fiyata veriyor. bugün gidip denedim. üzerinde spring reverb var. o yüzden blues jr.'daki gibi bir reverb bekliyordum ama full açık olduğu halde reverb seviyesinin neredeyse onun çeyreği kadar olduğunu farkettim belki daha da az. Sırf bu yüzden kararsız kaldım ve almadan döndüm. merak ettiğim bu amfinin reverbü bu kadar az mı normalde de? youtubeta doğru dürüst inceleme videosu da yok anlayamıyorum. bunun dışında zamanla potlardaki oksitlenmeler gibi reverb tankında da benzer sorunlar oluşup efektin azalması söz konusu mudur?
 
zamanında reverb yayının kırıldığı amfiler görmüştüm buna benzer bir durumda reverb dediğiniz gibi kısa olabilir diye düşünüyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
olabilir. kombo olanın incelemesini gözden kaçırmışım. şimdi onu izledim. amfinin reverbü çok kuvvetli değilmiş. yani tam açıkken farkedilir hale geliyor ancak sanki benim denediğimde reverb daha da azdı.
 
Geri
Üst