Kelepir İlanlar

Kelepir değil ama kabaca bakınca gideri var gibi geldi.

Fazla "customized" sanki... bir manyetik/ses/ton seti çıkarılmış, bir de altında vuruğu var. Aşağıdaki ilandakini tercih ederdim :)
Gibson SG Faded 2016 - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 864148296
 

Thomann'dan alırsanız sanırım 15 bin küsür'e geliyor. Classic için bence iyi fiyat.

Dore'de 25 bin ₺'idi, eğer artmadıysa 😅 .

Bu fiyata Studio satan var.
1500 euro üzeri olduğu için Thomann'dan alınırsa eğer alındığına pişman edebilir. :)

Yurtdışına gidip gelmeyenler için güzel fiyat. Yalnız bir LP'yi öyle bir stantta görünce gözümde direkt "Son Durak" filmi canlandı.
 
G&L usa stratım olmasa kesinlikle fahiş fiyatlı bir mim fender almak yerine alacağım model kelepir değildir herhalde ama mim'e güzel bir alternatif.
MIM deyip geçmemek lazım, çok hoş gitarlar denk gelebiliyor. Alternatifi olarak düşünülen modellerden daha iyi genelde.
 
MIM deyip geçmemek lazım, çok hoş gitarlar denk gelebiliyor. Alternatifi olarak düşünülen modellerden daha iyi genelde.
MİM diyip tabiki geçmemek lazım ama 5k fiyata mim alınacağına 2.5k ya mim ayarında olduğu söyleniyor G&L i sadece usa modelini denedim modifiyeliydi ve kişiden kişiye değişir ama G&l kalite anlamında sanki bir tık daha iyi gibi. Tabi ki zevkler değişir.
 
O Twin geçen sene 2000 TL iken sahibiyle görüşmüştüm, pazarlık da yapıyordu ama çok kötü bi kırık vardı sağ üst köşesinde, o yüzden vazgeçmiştim. Alan kişi yaptırmış galiba ama ben yine de vermem o kadar. Bu arada amfilerde güzel şeyler var demişken, Amerika'da sıfırı 960 Dolara satılan Genz-Benz Über Bass 115 kabin aldım bu hafta, kargo dahil 100 Doları geçmedi. 😅 Beğenmezsem en kötü 400 Dolara falan satarım demiştim ama sadece duruşu bile çok güzel çıktı namıssızın. Şimdi bi Ampeg kafa ve bir bas gitar almam gerek bu seti tamamlamak için.
20201015_075342.jpg
 
Geri
Üst