Kelepir İlanlar

Yazmayacağım siteye artık diyorum da, Vic gitarı görünce dayanamadım.. Yıllar evvel ders verdiğim Şener isimli bir öğrencimde vardı (çok kaliteli çocuktu ve müthiş çalmaya başlamıştı, ODTÜ'yü kazanınca Ankara'ya gitti, bıraktık dersleri), şu an hatırlayamıyorum, çok sonra bunu satıp explorer veya kelly kasa bir jackson mı aldık, yoksa vic mi explorer kasaydı..

Neyse tek hatırladığım leş gibi ağır olduğuydu.. Öğrencilerime gitarınla derse gelmelisin derdim (hepsi için kuraldı), benim gitarlarımı da çalabilirlerdi ama ders kendi gitarlarıyla olmalıydı.. 2 sene belki daha fazla Ortaköy'den Bahçelievler veya Beyoğlu'na taşırdı.. Taşırken de kolu can verirdi.. Daha ağırını görmedim, içinde demir var sanardım.. Bunu bırakıp elime İbanez, Jackson filan aldığımda olduğundan çok daha hafif gelirlerdi.. O gitardan sebep Vic'e elimi sürmem.. Gitardan soğutur adamı, hevesini kurutur..
 
Bence fiyat çok makul.Kore üretimi 90’lar bir ibanez.Rx serisi.Sabit köprülü olması da bence floydrose ile uğraşmak istemeyenler için bir avantaj.Sadece üzerindeki dimarzio set 1500 tl.Gitara 2000 tl istemiş.
Tek sıkıntı Kars’ta olması.
Ama nasılki ilim Çin’de de olsa gidip almalıysak bence gitar Kars’ta da olsa gidilip alınabilir.


ÇOOOOKKK ACİLLLİlan No: 897743003
ÇOOOOKKK ACİLLL - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 897743003
 
Meraklısı haricinde biri için pek "kelepir" olmayabilir. Fakat bu temizlikte ve nadirlikte yurt sınırlarında görmeyi beklemediğim bir model bu. 5527qfx için geçen senelerde abuk sabuk yollardan getirtmeye kalktığımda neredeyse 2 katından da fazla bir rakam ile karşılaşıp yelkenleri indirmiştim. Öncesinde de bu modele sarmıştım uzunca. Özellikle zr-7 yerine lo-pro köprü ve birkaç küçük dokunuş ile daha güncellenmiş versiyonu için iyiden hallenmiştim. Şimdi şu ilana denk geleceğimi bilsem sr2605'i alır mıydım diye düşünüyorum, bilmeden kendi elimi kolumu bağlamış oldum. Yoksa bunu hayatta salmazdım sanıyorum, hey gidi.

Biz kavuşamadık, belki bir başka sevenine yar olur diyerek;

 
Yeni başlayan arkadaşlar için, aynı isimli güncel üretimleri 5000e dayandı diye bunlara da aynı zammı yapan birçok ilanın arasında göreceli olarak ucuz. Bağlantı vidası mevzusuna biraz daha pazarlık edilse çok şahane f/p sağlayacak, doğru ayarlandığında elde rahat hissettirecek bir gitar.

 
3750 ye 1995 Meksika Strat olmasi gereken fiyat bence.Kelepir degil.
Sari sitede 6500e Meksika satan sark kurnazlarinin yaninda daha makul bir fiyat "kelepir" gibi kalmis
 
Türkiye'de olmasının benim için bir önemi yok, İngiltere'den kargosu vergisi dahil mevcut kur ile 5,5 civarına geliyor.
Sakıncası yoksa bana özel mesajdan ya da buradan nasıl bir yol izleneceğini anlatır mısınız ? Bu arada bahsettiğiniz şekilde gitar evime geliyor değil mi ? Benim gümrüğe gitmem veya bulunduğum ilde herhangi bir vergilendirme kurumuna falan gitmem gerekmeyecek değil mi ?
 
Geri
Üst