Kelepir İlanlar

Neyse ki tıp okumamışım..

Prs in fiyatı gayet uygun.
İbanez in de gayet uygun.

göz var nizam var

konuyu toparlayayım ben de biraz


Gibson Les Paul Melody Maker 120. Anniversary (USA) Takas Yokİlan No: 835090831
Gibson Les Paul Melody Maker 120. Anniversary (USA) Takas Yok - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 835090831

Daha önce de aynı Gitarı atmıştım buraya,Şu sıralar çok para harcamamış olsam komple ekipman değiştirirken alır Tv yellow a boyatır seve seve kullanırdım bu aleti.bildiğimiz Lp Specialler gibi hemide Carve top.Bu fiyatlara çok iyi geliyor nedense bana,Eminim pazarlıkla daha da inecektir sahibi.
 
Son düzenleme:
Arkadaşı bir kelimeyi, taaa en başta buradan ekmek çıkmaz uzatma dememe rağmen olayı getirdiği noktadan ötürü tebrik ediyorum. Olay gitar, üretim yılıydı. Şimdi millet tıp mesleğine laf atıyor. Umarım mutludur. Şikayet falan diyordu, bence gitsin kendisini şikayet etsin.
 
Oh No Fire GIF
 
ABD fiyatı 800 dolar. Burada 800 dolarlık gitarlar vergi falan derken en aşağı 7000 liraya satılıyor. 2800 lira istemiş, sudan ucuz. Forumda görüyorum, 4000 liram var şu (çöp) Ibanez, Jackson iyi mi diye açılan başlıkları. Aha bunu alın.
 
Son düzenleme:
Ben böyle idiopatik bir tepki görmedim.

Adamın buraya ilanı atıldı, toplandık kaç kişi gitarın kaç yılında yapılmış olabileceğine dair mesajlar yazdık. Adam bırak herhangi birisine teşekkür etmeyi, herhangi bir mesaja beğeni bile atmamış. Sonra gelmiş, hala niye bu belirsizlik, PRS'de bunlara bakılır, yukarıda belirttik minvalindeki mesajıma "arkadaşım sakin ol" diyor. Valla ne ilginç tipler var.
Üyelik tarihi:26 Ocak 2021

Üstad forumda sağa sola saldırmadan önce bi üyeliğin 1 ayı doldursaydı...
 
Kardeş ne diyorsun? Canın mı sıkıldı?
Ne biçim üslup bu birader?
Sarı siteden bastınız geldiniz burayı. Mahvettiniz güzelim siteyi. Kardeş diyor bir de. Ozan Güven’e bağlatmayın insanı.

Ne kadar ergen varsa gelmiş buraya yahu. Size kalmış site. Daha 2 gün önce “Batu Mutlugil donu” arayan adamlardaki triplere bak.

Kırk yılın başı uğrayalım dedik siteye çoluk çocuk dolmuş.
 
Ne biçim üslup bu birader?
Sarı siteden bastınız geldiniz burayı. Mahvettiniz güzelim siteyi. Kardeş diyor bir de. Ozan Güven’e bağlatmayın insanı.

Ne kadar ergen varsa gelmiş buraya yahu. Size kalmış site. 1 aylık adamlardaki özgüvene bak. Daha 2 gün önce “Batu Mutlugil donu” arayan adamlardaki triplere bak.

Kırk yılın başı uğrayalım dedik siteye çoluk çocuk dolmuş.
Üslup? Kaşınana böyle bizde, nasıl işine gelirse. Hadi bilmem ne donunda mutluluklar sana.
 
Geri
Üst