Kelepir İlanlar

Hocam merhaba.
Bu gitarın sahibi forumda, o Squier'dan tanıdım.

Bu gitar aylar önce satıştaydı, 2000₺'idi sanırım. Forumda konusu geçmişti, sap ile gövdenin birleştiği yerde yarık vardı.
İlanda ilan sahibi bu çatlaktan bahsetmemiş, ancak ilana yüklediği fotoğraftan belli oluyor. Gitarı
tanıdım.

Tebrikler çok zekiymişsiniz bravo size 👏👏.
1.Gitarda yarık filan yok sadece boya çatlağı vardı
2.Luthier elinde genel bakımdan geçti ve yeni teller takıldı
3.İlanı yoğun bir dönemimde acele ile açmiştım o nedenle tek fotoğrafla koydum .Niyeti olan arkadaşlara ayrıntılı fotolar ile durumu izah ettim
4.2200 e satın alan arkadaş telefonla arayıp teşekkür etti
Askerde her bişi bilenler için söylenen bi laf vardı neyse burda telaffuz etmeyeyim .Bu yazım tarzınız çok garip kişisel bir tartışmamız olduğunu hatırlamıyorum neden böyle bir yola başvurdunuz ??Ayrıca kelepir uygun rakamlı demek bildiğim kadarı ile , böyle bir uyarının bu topikte ne işi var onu da anlamadım ya neyse 😆😆
Sevgiler , müzikle kalın


Almak isteyen kişinin aklında olsun 😄 .
 
Zuhal'de 19.000 TL olarak görünüyor bende. Bu arada 2.300 dolar çok bir meblağ'mış gibi davrandım, malum kur uçunca beyin direkt türk lirasına çeviriyor. Model special ve düz SILHOUETTE olarak ikiye ayrılıyor olabilir bu arada. İlandaki sabit köprü mü acaba diye baktım ama stock fotoğraflar kullanılmış. Bilemedim açıkçası. Ben de merak ettim gitarı.
 
Son düzenleme:
@taratur
Hocam merhaba. Öncelikle mesajı benim mesajın üzerine yazmışsınız, telefondan foruma girince cevap nerede diye arandım durdum. Mesajda kötü bir sima algıladıysanız sizlerden özür dilerim. Ancak, bu ilan ya bu konuda, ya diğer konuların birisinde geçti, ve boya çatlağı olmadığını söyleyenler olmuştu. İlanda tek fotoğraf vardı ve çatlak zar zor gözüküyordu, bu nedenle belirttim. Bu nedenle belirttim. Gitarın boya çatlağı olması daha iyi, biraz boya ile düzelebilir. Ben çatlaklı gitarları yargılamam da 😄 , kendim sağı gitmiş bir gitar kullanıyorum. Gitarı satmışsınız, hayırlı olsun. Tekrardan kusura bakmayın, sadece o yarığı belirttim, yoksa size kötü bir satıcı imajı vermek istemedim.
 
Son düzenleme:
@taratur
Hocam merhaba. Öncelikle mesajı benim mesajın üzerine yazmışsınız, telefondan foruma girince cevap nerede diye arandım durdum. Mesajda kötü bir sima algıladıysanız sizlerden özür dilerim. Ancak, bu ilan ya bu konuda, ya diğer konuların birisinde geçti, ve boya çatlağı olmadığını söyleyenler olmuştu. İlanda tek fotoğraf vardı ve
çatlak zar zor gözüküyordu, bu nedenle belirttim.

Bu nedenle belirttim. Gitarın boya çatlağı olması





Estağfurullah , sanırım ben yanlış anlamışım
Ben özür dilerim sevgiler 🙏
 

Seri numarasından gitarı görüntüleyemedim ancak sitesinde "10" ile başlayan seri numaralı gitarların 2009 sonu-Mart 2010 arasında üretildiği bilgisi var. İlanda Senkop faturası ve Inspection kartı da var, saptaki numara ile uyuyor. Kısaca orjinal gibi duruyor, eğer orjinalse ve sıkıntısı yoksa deluxe strat için şaka gibi bir fiyat. Fırsatı olan kaçırmasın derim.
 
Gibson ES-359 Çok temiz durumdaİlan No: 853318843
Gibson ES-359 Çok temiz durumda - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 853318843

Custom Es 359 için kaçırılmaz.Özellikle Custom Es lerin kaliteleri göz önünde bulundurulduğunda.Pazarcılar gibi “Param olsa da ben alsam” diye bağırıyorum evde şuan.mavi stüdyoya 11k istiyorlar şu dönemde.
+1. Umarım iyi bir enstrümana gerçekten ihtiyacı olan birine gider. Bu arada ilgilenen var mı bilmem ama bu arkadaşın tüm ilanları epey uygun, iki tane de çok güzel trompet satıyor.
 
Geri
Üst