Marshall DSL1HR

Bir süredir prosesör + kulaklık ile çalan koltuk gitaristiyim. Bu kombinasyon gayet işimi de görüyor aslında da yakın zamanda etrafta pek de insan olmayan bir yere taşınacağım. Bu işlere ayırabileceğim bir odam da olacak. Bu çerçevede ufaktan tekrar bir amfi alsam mı noktasındayım. Elde zaten 4x12 ve 1x12 kabinler mevcut. Marshall DSL1HR kafaya baktım iyi gibi. O 1w benim işimi gani gani görür, hatta az watt olması tercihim. Tek çekincem fiyatının 3 küsür olması. Kullanan var mı? Değer mi? Thomann'dan vb. getirmek daha mı mantıklı? gibi sorularım var. Forumu aradım ama pek bir şey bulamadım. Hani olura benzer yollardan geçmiş olanlarınız varsa görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
 
Güzek amfi, bence gayet iş görür. Zamanında 5 wattlık kombo versiyonunu kullanmıştım, memnundum. Distribütör firmadan biraz da ısrarlı pazarlıkla almak bence daha mantıklı. Bu arada eğer denk getirebilirseniz Hughes & Kettner Tubemeister 5 Head'i şiddetle tavsiye ederim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Bakayım, teşekkürler. Amacım mümkün olduğunca 'tak çal' bir lambalı kafa ama minnak marshall'a da 3 bin küsür veresim yok. Dediğinizi bir deneyeyim. Ya da öyle cep boyu lambalı kafalardan ikinci ele düşenlere yönelirim.
 
Geri
Üst