Instagram: 2.elgitarci Enstrumenom güvenilir mi?

Bu kişi forumda kendisinin eleştirildiğini biliyor. O zaman eleştirilere neden bizzat buradan yanıt vermiyor?
Neden versin ki... kendince bir gelir kapısı yaratmış. Sattığı mallar çalıntı olmadıkça sıkıntı yok. Önemli olan güvenilir mi değil mi yani dolandırıcı filan olmasın yeter. Bir de daha önemlisi tecrübesiz alıcılar dandik aletlere fazla para ödemesinler. Onun için de bu forumu okusunlar yeter :)
 
Daha önce alışveriş yapmadigim ancak yakın zamanda yapacağım yerdir, fiyatları yarısının altında.

2. el piyasasında, giriş segmentindeki çoğu ürün yarı fiyatına yakındır. Ne yapalım Cort X1'in 0 fiyatı 1540 Tl ise, 2. elde edeceği zaten 700 - 800 tl. Hiç öyle yarı fiyatının altında diyerek yanlış yönlendirmeye gerek yok. Hemen hemen tüm ürünlerinin 100 - 200 tl altında fiyatlarla sahibinden.com'da da satılabildiğini görebilirsiniz.

Tabi sırf bu kolpayı sürdürmek için bugün 4.56'da hesap açıp, 5.05de mesajı yazıp sonra da hayatınıza devam ettiyseniz diyecek birşey yok. Hala *Aşırı süper muazzam ucuz* laflarına inanıp, kurumsal gibi görünmeye çalışma ihtiyacı duyan birisinden almak isteyen alabilir elbette.
 
InstaTrol şirketi gönderdi bizi. Gerekirse kamyonla trol yığarız buraya. 😂
ŞEFFAF KARGO + KAPIDA ÖDEME GARANTİLİ CİPSON "TON PARMAKLARDADIR"
IMG_20200814_045055.jpg
 
ŞEFFAF KARGO + KAPIDA ÖDEME GARANTİLİ CİPSON "TON PARMAKLARDADIR"140921 eklentisini görüntüle
🤣

Aslında her potansa tremolo kolu gibi birer kol taksak...Hem daha hassas oynama yaparız hem de gitardan sarkan bir sürü kolu görenler daha matah birşey sanır, şeklimiz olur 😄.

Bu arada instadan görüp koşup geldimciler bakalım kaç kişi olacak. Yeterince olursa maliyeye sikayet edecegim sayfayi, bakalim vergi veriyor mu arkadaş?
 
Bende bu adamdan alışveriş yapmayı düşünüyorum kısa bir süredir. Burada pek olumlu yorumlar gelmemiş , bu yüzden tekrar bir düşündürdü. Hem tecrübesiz bir alıcı hem de çaylak seviyesinde gitar çalan birisiyim. Yakınlarda alışveriş yapan varsa ya da satıcıyı tanıyan , sohbet eden , diyaloğu geçen varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim :)
 
Konu çok önceden açılmış fakat ben de görüşümü bildirmek isterim. Çok istediğim bir gitar modeli vardı ve bunu letgoda aşırı uygun bir fiyata koyduklarını gördüm. Bu instagram hesabindan ulasmalarini istiyolardi. Neyse bunlar sürekli o gitarları ekleyip kaldırıyordu. En son letgo bunlarin hesabini kapatti ama instagram hesaplari duruyor. Israrla yazdım cunku o gitari cok istiyordum fiyat yanlis yazildiysa bile dogru fiyati alip satin almayi düşünüyordum cevap aldım en son. Ilk fiyati yanlis yazdilar sandım veya gitar problemli dedim. Reklam amaclı koyduklarini soylediler. Elinizde olmayan gitarlari rastgele fiyata mi koyuyorsunuz dedim. Evet dediler. Insanlarin guvenini kaybederseniz dedim reklamin iyisi kotusu olmaz dediler. Kısaca sakın ugrasmayin değmez. Ellerinde olmayan gitarin ilanini veriyolar. Ellerinde olan gitar varsa da ondan da hayır gelmez.
 
Forumdan bir arkadaş tarafıma iletti güler eğleniriz diye. Belli ki buraları takip ediyor. Buyurun, ettiğiniz laflara anında hakaret davası açılabilecek raddede cevaplar veren, kurumsallığın şahı.

Ben gülüp geçiyorum, uğraşmak isteyen, alışveriş yapılır mı merak eden olursa diye, story uçar forum kalır.

Tonlamalar temiz, ayarlar yerinde…

 
Forumdan bir arkadaş tarafıma iletti güler eğleniriz diye. Belli ki buraları takip ediyor. Buyurun, ettiğiniz laflara anında hakaret davası açılabilecek raddede cevaplar veren, kurumsallığın şahı.

Ben gülüp geçiyorum, uğraşmak isteyen, alışveriş yapılır mı merak eden olursa diye, story uçar forum kalır.

Tonlamalar temiz, ayarlar yerinde…

158979 eklentisini görüntüle

Arkadaş engelli galiba ne dediğini anlayamadım. Sadece küfür etmeyi öğretmişler.
 
Millet neden eline mikrofon alıp sosyal deney diye geziniyor ki. Ben oturduğum yerden şu zihinler üzerine mühendis halimle tez yazarım.

Cidden 2. El Cort X2 satışları uçtukça Osmangazi köprüsüne titreyen Merkel gibi ölüp bitiyoruz.

Hadi abi, sen sattığın Mg10ların tonlamalarını temizle, ayarlarını yerine çek. Biz de sen sattıkça kahrolalım.

merge_from_ofoct.jpg


Paşamın içine sinmezse;

 
Son düzenleme:
Kendisini 3 senedir takip ediyorum. Aklına yatmayan hoşuna gitmeyen herkesi engelleyen müşteri memnuniyeti ile hiçbir alakası olmayan tek yaptığı şey ucuzdan mal çözüp sonra sanki çok ucuzmuş gibi millete yedirmeye çalışan bir sayfa. Bugün yapılan bir etkinliğinde 24 saat içinde hiç beğeni almayan ilk yorumun gitar kazanacağını söylüyor. attığım yorum yaklaşık 1-2 saniye sonra beğeni aldı herhangi bir bot olabilir mi diye sorduğumda hiçbir cevap alamadan direkt engel yedim sayfadan ki bu tavrı ne kadar kurumsallıktan uzak ne kadar sadece kendi kafasına göre bir şeyler yaptığının kanıtı. Aynı zamanda hiçbir saygısızlık veya iftira atan bir yorum yapmamama rağmen direkt engel yemiş olmam söylediğim bot olayını doğrular nitelikte. Eğer ben müşteriysem ve sayfa sahibine karşı hiçbir saygısızlık ya da iftira suçlaması yapmamışsam karşıdan da bunu beklerim bu söylediğim de kurumsallıktan ne kadar uzak olduğunun ve kafasına göre takılan her an her şeyi yapabilecek bir arkadaş olduğunun göstergesidir.

SAYGILARIMLA...
 
Adamdaki çakallığa bakar mısın ne etkileşim kasıyordur şimdi
Ben orasını bilemem. Ben hala saygı çerçevesinde yazıyorum yazdıklarımı. görürse felan klavye delikanlısı zannedip diğerleri gibi küfür yağdırmasın. Yağdırırsa karşılığını mahkemede vermek zorunda da kalır. Beni engelleyip sonra bunu belirttiğim için bir de üzerine küfürler edecekse cevabım çok da ağır olur. Ama küfür olarak değil hakkımı ararım. Beni sayfasında sadece yaranmaya çalışan bedava gitar koparmaya çalışan kişilerden zannetmesin yeter.
 
Geri
Üst