İstanbul Beste Grubumuza Vokalist ve Bas gitarist arıyoruz

Merhabalar,

Elektro gitarist ve davulcudan oluşan beste ağırlıklı çalışmalar yapan grubumuza bas gitarist ile şarkı sözü ve bestelerde yer alacak bir vokalist arıyoruz. Grubumuzla ilgili genel bilgi ve en son yayınladığımız "Mazi" isimli 3 şarkıdan oluşan çalışmamıza en aşağıdaki kısımdan bakabilirsiniz. Çalışmaların detaylı bilgilerine ilgili videoların bilgi kısmından öğrenebilirsiniz. Sorabileceğiniz sorular için:

Nasıl Bir Yol İzleyebiliriz?
Youtube kanalımızda bulunan 3 enstrümantal şarkımıza ulaştıktan sonra buradaki herhangi bir beğendiğiniz veya kendi tarzınıza yakın gördüğünüz şarkımızı seçip vokal kaydınız ile aşağıda belirttiğimiz iletişim adresimize ata bilirsiniz.Sonrasında kayıdınız ve sizle iletişimimiz doğrultusunda uyuşabileceğimizi karşılıklı düşünürsek yol haritamızı konuşarak çalışmayı düşünüyoruz. Önceden sormak istediğiniz herhangi bir konu için de aynı adresteb ulaşabilirsiniz. Ya da önceden kendi besteleriniz var ve çalışmalarımıza yakın görüyor ve birlikte çalışmak istiyorsanız da ulaşabilirsiniz.

Kendi Yaklaşımımız Nelerdir ve Karşılıklı Olacak Şekilde Nasıl Bir Müzisyen Arıyoruz?
Çalışmalarımızı tarz ve yaklaşım olarak kendine yakın gören, kariyerinin yanında veya tamamen müzik odaklı grup çalışmasında yer almak isteyen, kendi sesi ve besteleriyle bizim çalışmalarımızı karşılıklı olacak şekilde değerlendirmeye istekli diğer bir deyişle aynı şekilde bizim de çalışmalarını kendimize yakın görebileceğiz ve anlayabileceğimiz, açık fikirli, profesyonel düşünmek ve çalışmak isteyen, bir müzisyenin sadece müzik değil sanatın her alanına ilgisi olması gerektiğini düşünen, rock müziği seven ama diğer dünya müziklerine ilgi duyan, doğru ve düzeyli iletişime ve disipline önem veren, kendini geliştirmeyi seven ve her çalışmada verimli çalışmaya önem veren çalışma arkadaşı arıyoruz.

Nasıl Çalışıyoruz?
Ağırlıklı bir beste grubu olarak repertuar oluşumuna önem veriyoruz. Hem vokalistin gereksiz sesini yormamak ve zamanı iyi kullanmak adına hem de yaratıcılık açısından kendine ait kayıtları herkes kendi evinde alıyor. Bu konuda ilerleyen teknoloji sayesinde kabul edilebilir kayıtlar almaya özen gösteriyoruz ve biz de öğreniyoruz. ekipman ve bilgi açısından yardımcı da oluyoruz. Biten kayıttan sonra İlgili youtube kanalımızdan da bunları uygun görsel ve videolarla paylaşmak istiyoruz. Performans ve konser için de bu konuda bir portfolyo oluşturuyor ve ilerde sahne almak için stüdyo provaları yapıyoruz.

Grup Elemanları:
Efe Edener (36): Elektro gitarist, besteci, editing, mixing, bas programlama
Derin Ayangil (36): Davulcu, davul programlama

Çalışmalarımıza Ulaşabileceğiniz İlgili Link


İletişim Adresi:
Tel No: 0(555) 257 00 41
 
Son düzenleme:
Geri
Üst