Nux Cerberus Distortion Soundu hakkında

Merhabalar. Yaklaşık 10 gün önce Nux Cerberus'u uzun bir süre inceleme fırsatım oldu. Gayet kompakt ve kullanışlı bir ürün. Fakat en beğendiğim yönü distortion soundu oldu. Çok hoşuma gitti.

Benim halihazırda kullandığım bir analog setubum var. Setup yerine Cerberus kullanmak niyetinde değilim ancak varsa Cerberustaki distortion tonunu verebilen bir pedalı setupuma eklemek isterim. Biraz araştırdım satımı bu distortion türüne "Brownie Distortion" ismi veriliyormuş (Yanlış bilgi edinmiş de olabilirim.)

Sorum şu ki Cerberustaki distortion sounduna elde edebileceğim bir pedal var mıdır? Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
 
Nux, Brownie distortion demiş ve bu multi efektler genel olarak firmaların var olan pedallarinin toplu hali oldugu icin su gayet mantıklı geldi.
Nux'u çok severim ama, 357₺ nedir? Zaten uygun fiyatlı oldukları için tercih edilmiyorlar mıydı, yoksa yanılıyor muyum?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Nux, Brownie distortion demiş ve bu multi efektler genel olarak firmaların var olan pedallarinin toplu hali oldugu icin su gayet mantıklı geldi.
Çok mantıklı hocam, tanıtım videosunu izledim ses oldukça benziyor. Tabi Cerberus'ta duyduğum sounda bir de kabin dahil idi. O nedenle bu pedalın tonu ile aynı olma ihtimali çok yüksek. Teşekkür ederim.
 
Ben artık 300-400 TL fiyat bandındaki pedallara aşırı ucuzmuş diyorum son bir iki senedir ekonomi saolsun 🙂 Nux Mini Core Brownie pedalına ben de kefilim,Tubeman pedalı ile bu pedal fiyat/performans açısından markanın joker ürünleri.
 
Geri
Üst