sx strat başlangıç için nasıl bir gitar ?

merhabalar öncelikle ben elektro gitara başlamak istiyorum ve baya bir gezdim ve fiyat performans olarak sx stt ler uygun geldi öğrenciyim ne yazık ki pek fazla para çıkaramıyorum sormak istediğim eğer önceden kullanan varsa başlangıç için nasıl bir gitar olur ? istediğim tonları yakalayabilir miyim ? daha çok duman,mor ve ötesi,bazı slash soloları,metal sololar atmak istiyorum fakat manyetiklerinin s-s-s olduğundan dolayı biraz metal seste sıkıntı yaşayabileceğimi öğrendim sizce hb bir manyetik ile istediğim tonlara ulaşabilir miyim veya bilgisayardan programlar ile istediğim tonu yakalayabilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim eğer söylediğim bilgiler yanlışsa affola düzeltirseniz sevinirim yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. :) eklemek istedim özellikle sx strat istememin nedeni yakın bir arkadaşımdan 600 tl gibi bir fiyat ile alabileceğimden kaynaklanıyor.
 
Çok konuşuldu bunlar. Yeni forum üyelerinin sıklıkla yaptığı hataya düşmüşsünüz siz de. Arama kısmından konuyla ilgili uygun başlığı bulabilirdiniz. Sorunuza gelince. Öğrenmek ve daha yumuşak tonlar kullanmak için uygun bir gitar. Öğrendikten sonra metal çalacağım diyorsanız. Daha farklı, çift humbucker manyetikli modellere yönelebilirsiniz. Bahsettiğiniz fiyat aralıklarına Cort x2'ler var mesela.
 
......eklemek istedim özellikle sx strat istememin nedeni yakın bir arkadaşımdan 600 tl gibi bir fiyat ile alabileceğimden kaynaklanıyor.
hah esas konuya gel.... gitar hakkında bilgi vermen lazım, görsel ve işlevsel olarak ne durumda.... yoksa buraya SX candır hemen al diyenlerle çöptür salla gitsin diyenler yazar geçer, bir yere varamazsın.
ayrıca evet forumda muhtemelen en çok konuşulan konu, hatta bıktıracak düzeyde konuşulan konu: yeni başlayacam, Duman tonu ve SX.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
görsel ve işlevsel olarak iyi durumda fazla kullanılmamış bir gitar orange amfisi ile beraber vericek 600 tl ye teşekkürler yorumlarınız için forumda bakacağım :)
 
görsel ve işlevsel olarak iyi durumda fazla kullanılmamış bir gitar orange amfisi ile beraber vericek 600 tl ye teşekkürler yorumlarınız için forumda bakacağım :)
SX Stratlar fiyatına göre gerçekten iyiler. Fakat metal soundu için yeterli olacağını sanmıyorum manyetik dizilimi yüzünden. Arkadaşınla anlaşıp 1 günlüğüne ödünç alıp en basidinden tek telde smoke on the water çalmaya çalışabilirsin. Gitarı da biraz kurcala kozmetik, hardware olarak bir sıkıntısı var mı? Çok sık akort kaçırıyor mu? Klavyesi rahat mı? Bunlara bak ondan sonra kararını kıl fikrimce. Slash yazmışsın, benim ilk elektro gitarım Epiphone Slash Afd kit idi. Gerçekten o fiyat bandındaki en iyi gitarlardan biridir. İkinci elde güzel bir pazarlıkla elde etmen biraz ütopik bile olsa denenebilir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
teşekkür ederim yorumun için fakat şuanlık o kadar bütçe ayıramayacağım ama kesinlikle 2 3 sene içerisinde almak isteyeceğim bir gitar özellikle les paul kasa bir gitar kesinlikle almak istiyorum metal sound şarkıları da les paul gitarıma saklayacağım görünüşe bakılırsa teşekkürler yorumlarınız için.
 
Geri
Üst