Line 6 Spider IV 30 VS Orange 35 RT

1000 1100 lira civarında bütçem var sizce hangisi. Ben analog modelleri daha çok seviyorum ama Spider Iv pazarlıkla 800 900 Tl olabilir, ama Orange pazarlıkla maksimum 1000 Tl indi sizce hangisi.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Ha bu arada şansımı seveyin Orange amfi yedek amfi olarak 2 ay önce alınmış ama bugün adamın ilk amfisi bozulduğu için mecburi Orange amfiyi kullanacağını belirtti ilanı yayından kaldırdı ama tamire vermiş amfisini ne zamana çıkar bilmiyorum ama almazsan ilk tamir olduğu gün sana mesaj atacağım dedi
 
Üzerindeki efektlerle haşır neşir olacağım diyorsanız Line6, eğer buna ihtiyacınız yok ise Orange. Ben alacak olsaydım tercihimi Orange'dan yana kullanırdım hem FX Loop da mevcut. Ufak bar sahnelerinde de Orange 35 RT gayet güzel iş görüyor ancak Line6 hiç denemedim onun hakkında bir şey söyleyemem.
 
Orange 35RT yüz kat daha iyi bir amfi. Efekt vazgeçilmez ise spider olabilir ama bence amfi olarak kıyas bile kabul etmez ikisi. 35RT her ne kadar solidstate olsa da sesi çok yüksek gelebilir yalnız. Bende 20 olan vardı, sesi saat 9'a getirince (saat 7 kapalı) konuşma sesini bastırıyor karşımdakinin sadece ağzı oynuyordu.
 
Geri
Üst