Rotosound tel

Merhaba,

Arama yaptım güncel bir şey pek bulamadım. Şimdi ben gayet muhafazakar bir EXL110 kullanıcısıyım. Ne bileyim, şirket arabası beyaz Renault Megane'ım, James Milner'ım, kaşarlı (çift değil, yengen sosu yok) tostum.

Fakat yakında 5-6 gitara tel değişimi yapacağım ve arada çok fiyat farkı olmasa da Rotosound telleri merak ediyorum. Şimdi al bir set dene diyebilirsiniz tabii ama öyle kaypak bir yaklaşım bünyeme aykırı. Girmişken tam girmek, yapacağım değişimin hakkını vermek isterim. Hızımı alamazsam Rotosound hissesi alırım belki kim bilir.

Neyse, deneyeniniz olmuştur kesin. Özellikle EXL110 vs Rotosound R10 karşılaştırması yapabilecek olanınız var mı? Tavsiye eder misiniz genel olarak?

Teşekkür ederim.
 
Ben çok beğeniyorum. Uzun zamandır takmadım ama bir takım rh9 var elimde, yarin takacağım. Yumuşak, gayet berrak tınısı olan ama ömrü cok uzun olmayan bir marka olarak aklimdadir. Alma imkanım olduğunda hic çekinmeden alırım.
 
Senelerce "Pure Nickel" modelini kullandım bütün gitarlarımda. A Ş I R I memnundum. Dore müzik artık getirmiyormuş. İzmir mağazalarında da bulamadığım için alamıyorum aylardır. Yurt dışından gelen bir tanıdık olsa 10 paket falan getirteceğim, o derece seviyorum. Şu anlık onun muadili olarak gördüğüm Gibson Pure Nickel teller ile devam.
-Ekleme: Pure Nickel serisi (her çalımdan sonra telleri mikrofiber bezle bir tur silmek şartıyla) oldukça uzun ömürlü. Koptuğunu falan hiç hatırlamıyorum.
71w1pI3487L._AC_SL1240_.jpg
 
Rotoyu ben de severim. Elektro gitarımda uzun süre kullandım. Şimdilerde akustik için bir takım aldım bakalım ilk defa deneyeceğim pişman olmam umarım.
 
Geri
Üst