Stüdyo kulaklığın kötü ses vermesi

Arkadaşlar daha önce açıldımı bilmiyorum ama açıldıysa ve okuduysamda anlayamadım bu konuyu.
Sadece daw üzerinden müzik prodüksiyon'u için Superlux hd681 stüdyo kulaklık aldım. Ses kartı mı yoksa amfi mi almam gerekiyor baya araştırdım. Sanırım anlayamamışım mevzuyu amfi aldım ama kulaklık zaten yeterince yüksek ses veriyordu hem pc hem mobilde.
Ayrıca şöyle bir sorun var ben her zaman pc'de sesi kötü alırdım ve kulaklığın 'stüdyo kulaklığı' olmadığından sanıyordum ama yine leş bir ses alıyorum. Daha önce steelseries gaming kulaklıkların birini denemiştim bilgisayarda o gayet düzgün veriyor gibiydi sesi bu yüzden ses kartıyla alakalı olmadığını düşündüm. Ses kartı anakarta yapışık gelen ses kartı.
Şimdi yapmam gereken ses kartı mı almak? Ses kartı aldıktan sonra amfiye yine ihtiyacım var mı? amfi behringer ha400.
İşin mantığını bir türlü kavrayamadım cahile anlatır gibi anlatırsanız mutlu olurum.
 
temiz bir ses alırsam üst düzey bir ses kartına ihtiyacım var mı performansı tam almak için? yoksa aynı ses kartından devam mı etmeliyim?
şimdi inan orasını pek bilemiyorum çünkü bu senin zevkinle ve bütçenle alakalı bişey kulaklığa 5000 lira verip onu spotify dinleyerek harcayanları da gördü bu gözler iyi mal iyi kalite getiriyor ekipman olarak ve bunun ürün yelpazesi olarak sonu yok neredeyse ama dediğim şekilde denediğinde temiz ses alırsan iyi bi ses kartı almanı tavsiye edebilirim
 
Geri
Üst