Bu Referans Kulaklığı ve Ses Kartı Hakkında Fikirleriniz

Merhaba, 2008 model bir mexico standart strata sahibim su an icin herhangi baska bir ekipmanim yok (amfi dahil). Bir adet ses karti ve referans kulakligi alip bu sekilde gitar calismak istiyorum. Sizlerden ricam asagidaki ses karti ve referans kulakligi hakkinda tecrubelerinizi veya fikirlerinizi belirtmeniz, muzik ogretmenligi okuyorum ve uzun yillardir blues dinliyorum, bu ekipmanlar benim kulagimi tatmin edebilecek duzeyde karsilik verir mi sizce simdiden cok tesekkur ederim.

Referans Kulakligi: Audio technica ath-m20x 300 Tl'e temiz cok az kullanilmis buldum.
Ses Karti: M-Audio m-track ii 500 TL

Butcem kisitli oldugu icin ikinci el bunlari bulabildim.
Sizce bunlari almali miyim?
 
Ses kartını arkadaşımın klavyecisi kullanıyor. Memnun olduğunu söyledi. O fiyata alacağınız ses kartları aşağı yukarı aynı sonucu verir zaten.
Kulaklığı bizzat kendim kullanıyorum. Aşırı iyi flat.(Bana göre) Baslar güm güm değil ki bu iyi bir şey. Aman plug-in lerden eq ayarı yaparken kulağıma bas gelmedi demeyin mutlaka kulaklık ve ses kartını aldığınızda daha önce dinlediğiniz çoğu şarkıyı bir daha dinleyin. Böylelikle kulaklığın tepkisine alışırsınız.
2 senedir ath m20x kullanıyorum. Yükseltmeyi düşünmüyorum. Aynı şekilde ses kartı ve kulaklık kullanarak gitardan bias amp ile ses alıyorum. Tavsiye ederim..
 
Bu arada ses kartı linkinize yeni baktım. Eski üretim mtrack ve daha önce hiç görmedim. Bi sorun çıkarma durumu olabilir fakat emin değilim. Daha bilindik ses kartlarıyla yürüyebilirsiniz.
Focusrite,presonus,m audio, steinberg gibi ses kartları tavsiye ederim.
 
Geri
Üst